Προπονήθηκε και είναι έτοιμος ο Άμραμπατ, εκτός ξανά ο Μουκουντί

Άμραμπατ

i

Άμραμπατ/ ©Intime

Προπονήθηκε και είναι έτοιμος ο Άμραμπατ, εκτός ξανά ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 15:22 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 19.04.2024

Ο Άμραμπατ επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Άλμειδα - Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Μουκουντί

Ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του στο ματς της Κυριακής με τον Άρη, έχει ο Ματίας Αλμέιδα ήδη από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Άλλωστε ήταν και η προτελευταία, πριν η αποστολή ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη. Επομένως και η πλέον καθοριστική.

Ο Νορντίν Άμραμπατ μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Όπως άλλωστε συνέβη και πριν από το ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αξιοποίησε απόλυτα το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολούθησε στην αρχή της εβδομάδας. Και ήταν σε θέση σήμερα να φορτσάρει και πάλι.

Δεδομένα ο Άμραμπατ θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο θα αποφασίσει μετά και την αυριανή τελευταία προπόνηση, αν θα δώσει θέση βασικού στον Μαροκινό. Πάντως το πιθανότερο είναι πως ειδικά για τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Αλμέιδα τις αποφάσεις του τις έχει πάρει.

Αντίθετα με τον Άμραμπατ, ο Αρόλντ Μουκουντί δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε και σήμερα. Κάτι που σημαίνει πως είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής. Βεβαίως υπάρχει ακόμα πιο προπόνηση αύριο στα Σπάτα. Όμως πιθανότατα θα μείνει εκτός, για να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.