Ο Μελισσανίδης προανήγγειλε πως θα τοποθετηθούν στο γήπεδο τα αγάλματα των Νεστορίδη - Παπαϊωάννου

Δημήτρης Μελισσανίδης & Θωμάς Μαύρος

i

©Intime

Ο Μελισσανίδης προανήγγειλε πως θα τοποθετηθούν στο γήπεδο τα αγάλματα των Νεστορίδη - Παπαϊωάννου

Κώστας Τόπας 14:12 - 20.04.2024

Μέσω της ομιλίας του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena» δύο μεταλλικά αγάλματα: των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου.

Η ΑΕΚ εγκαινίασε το Σάββατο (20/04) το νέο μουσείο Ιστορίας της και πραγματοποίησε μια εκδήλωση με αρκετούς επίτιμους καλεσμένους και βραβεύσεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από πλευράς του, μίλησε στα εγκαίνια του μουσείου ιστορίας της ΑΕΚ και τόνισε πως μέσα από αυτό το νέο έργο θα γεννηθούν νέες γενιές φίλων της Ένωσης και θα αναδειχτεί η πολύτιμη κληρονομιά της Ένωσης.

«Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί εκπρόσωποι των μέσων μαζικής επικοινωνίας, αγαπητοί επισκέπτες, σας καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στα εγκαίνια του μουσείου ιστορίας της ΑΕΚ, σε μια σπουδαία στιγμή για όλους μας, η οποία συμπίπτει με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ένδοξης διαδρομής του συλλόγου μας.

Από σήμερα αρχίζουμε ένα ταξίδι στο χρόνο. Ανακαλύπτουμε και θυμόμαστε τα ορόσημα της ιστορίας μας και τους θριάμβους που καθόρισαν τη λαμπρή πορεία της ομάδας μας, εκπληρώνοντας έτσι ένα ακόμα ιστορικό μας χρέος», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προανήγγειλε την τοποθέτηση δύο μεταλλικών αγαλμάτων στο γήπεδο της ομάδας, προς τιμήν των θρύλων του συλλόγου, Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊάωννου που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.

«Σε λίγο έρχονται και τα δύο μεταλλικά αγάλματα, του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου που θα τοποθετηθούν απέναντι από την πύλη των επισήμων, δεξιά και αριστερά από τη λίμνη με τους καταρράκτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.