Το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του! (vid)

Μουσείο ΑΕΚ

i

©Intime

Το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του! (vid)

Κώστας Τόπας 13:59 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 20.04.2024

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA άνοιξε τις πύλες του και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε μια γεύση στον κόσμο της ομάδας.

Ιστορική μέρα η σημερινή για την ΑΕΚ καθώς παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη γίνονται τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ομάδας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του διοικητικού ηγέτη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, στον χώρο του εστιατορίου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε παράλληλα ότι σε λίγο καιρό θα πάρουν θέση στο γήπεδο και δύο μεταλλικά αγάλματα, των εμβληματικών μορφών της ομάδας, Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου, τα οποία θα τοποθετηθούν απέναντι από την πύλη των επισήμων.

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας, με αυτό το Μουσείο περπατάμε στην Ιστορία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:18 - 20.04.2024

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας, με αυτό το Μουσείο περπατάμε στην Ιστορία»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στα εγκαίνια του μουσείου ιστορίας της ΑΕΚ και τόνισε πως μέσα από αυτό το νέο έργο θα γεννηθούν νέες γενιές φίλων της Ένωσης και θα αναδειχτεί η πολύτιμη κληρονομιά της Ένωσης.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της.

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ