Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη για να παραμείνει στην κορυφή

Άρης - ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη για να παραμείνει στην κορυφή

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:18 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 21.04.2024

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη, για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής (21/4, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη, με φόντο την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από τη μεταξύ τους συνάντησή την περασμένη Κυριακή (14/4) στην OPAP Arena. Εκεί όπου η Ένωση, με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και καλή διαχείριση στο δεύτερο, επικράτησε 2-0 χάρη στα δύο τέρματα του Εζέκιελ Πόνσε (9' και 14').

Κάπως έτσι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 69 βαθμούς στο +1 από τον Παναθηναϊκό, στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +6 από τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά ο Άρης βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης της Stoiximan Super League με 48 πόντους, στο -15 από τον Ολυμπιακό και στο +14 από τη Λαμία,

Στα αγωνιστικά, για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ο Φαμπιάνο επέστρεψε στην αποστολή, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Κάρσλον. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν θα είναι οι τραυματίες Φεράρι και Βέλεθ, ο Σουλεϊμάνοφ που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι Ντουκουρέ, Ρουπ και Πάρντο.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως συνηθίζει. Παρόλα αυτά, δεδομένα εκτός είναι οι τραυματίες ΓκαρσίαΜουκουντί και Στάνκοβιτς, ενώ ο Άμραμπατ, που έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, δίνει το «παρών». Επίσης στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο Σιμάνσκι, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.  

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζουλς, Νταρίντα – Παναγίδης, Φετφατζίδης, Σαβέριο – Μορόν.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς – Πόνσε, Τσούμπερ.