Ανοιχτό από την Τετάρτη (24/04) το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ
i

© Intime

Ανοιχτό από την Τετάρτη (24/04) το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Sportal newsroom 16:32 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 20.04.2024

Την ημέρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό θα ανοίξει τις πύλες του για τον κόσμο το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Το Σάββατο (20/04) έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ, με τον Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα, ενώ από την Τετάρτη (24/4) θα ανοίξει τις πύλες του και για τους φίλους της Ένωσης, προκειμένου να το δουν δια ζώσης.

Τη συγκεκριμένη μέρα, που η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, το Μουσείο θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 20:30,

Ένα μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, που ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα των ελίτ ευρωπαϊκών συλλόγων (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:03 - 20.04.2024

Ένα μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, που ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα των ελίτ ευρωπαϊκών συλλόγων (vids)

Με πολλή δουλειά, πολύ μεράκι, στην καρδιά του γηπέδου της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του μουσείο της ιστορίας του συλλόγου, που έχει τέτοια ποιότητα και αισθητική, που δεδομένα συναγωνίζεται τα αντίστοιχα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ εγκαινιάστηκε σήμερα και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινο την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου, ημέρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP ARENA. Τη συγκεκριμένη μέρα θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 10 το πρωί μέχρι και την ώρα έναρξης του ματς (20.30).

Σε ό,τι αφορά τα ωράρια του Μουσείου και τους τρόπους έκδοσης εισιτηρίων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εν όψει της έναρξης της λειτουργίας του».