Αρης: Με Φαμπιάνο αλλά και… Κάρλσον η αποστολή με ΑΕΚ
i

@intime

Αρης: Με Φαμπιάνο αλλά και… Κάρλσον η αποστολή με ΑΕΚ

Επιστρέφει στην αποστολή ο βραζιλιάνος, ξανά στην 20άδα μετά απο τέσσερις μήνες ο Κάρλσον. Εκτός Βέλεθ, Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (21/04), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ακης Μάντζιος επιστρέφει ο Φαμπιάνο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ μετά απο τέσσερις μήνες συμμετέχει και δεν αποκλείεται να πάρει και χρονο συμμετοχής ο Νταβίντ Κάρλσον. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Moberg Karlsson, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης”.

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη
CONFERENCE LEAGUE

12:31 - 19.04.2024

Έτσι παίρνει πέντε εισιτήρια η Ελλάδα του χρόνου στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τεράστια πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη κι ήδη ονειρεύεται τελικό και κατάκτηση του Conference. Αν το πετύχει αυτό, τότε η Ελλάδα την επόμενη σεζόν μπαίνει με πέντε εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.