Αρης: Μπαίνει σιγά-σιγά ο Φαμπιάνο
i

Φαμπιάνο©intime

Αρης: Μπαίνει σιγά-σιγά ο Φαμπιάνο

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Βραζιλιάνος που όμως δεν θα είναι στη διάθεση του Μάντζιου για τον αγώνα με την ΑΕΚ, όπως και οι Φεράρι, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ.

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (21/04, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs.

Η ευχάριστη είδηση της μέρας αφορά τον Φαμπιάνο, ο οποίος ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα είναι διαθέσιμος για τον κυριακάτικο αγώνα, αλλά αποκτά κάποιες ελπίδες να προλάβει, τουλάχιστον το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την μεθεπόμενη Κυριακή.

Εκτός πλάνων του Μάντζιου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ παραμένουν και οι Φράνκο Φεράρι, Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ που έκαναν ατομικό. Ο Ρώσος λογικά θξα προλάβει να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ για τους άλλους δυο, πιο ασφαλής εκτίμηση θα μπορέσει να γίνει από Δευτέρα. Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και τακτικής, καθώς και παιχνίδι τακτικής).