Αρης: «Ζεσταίνονται» Κάρλσον και Πάρντο
i

Κάρλσον©intime

Αρης: «Ζεσταίνονται» Κάρλσον και Πάρντο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:54 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 19.04.2024

Ο Μάντζιος αναμένεται να ανοίξει κι άλλο το ροτέισον και επιστρατεύει τις εφεδρείες για να… βγάλει τα τρία ματς σε επτά μέρες, και να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και ασθενειών που ενέσκηψαν τις τελευταίες δέκα μέρες, αλλά και τα τρία ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας που έχει μπροστά του ο Άρης (ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) υποχρεώνουν τον Άκη Μάντζιο να διευρύνει το ροτέισον και να αναζητήσει λύσεις στις εφεδρείες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ένας από αυτούς είναι ο Νταβίντ Κάρλσον. Το Sportal εδώ και τρεις εβδομάδες σας είχε προϊδεάσει για την ενεργοποίηση του Σουηδού εξτρέμ που αφού ως την τελευταία μέρα των μεταγραφών στη Σουηδία, δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Γκέτεμποργκ, εντάχθηκε και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας (ήδη το είχε κάνει), προσφέροντας ακόμη μια επιλογή στον Έλληνα τεχνικό, τώρα που υπάρχει ανάγκη στους εξτρέμ.

Ασφαλώς, μετά από τέσσερις μήνες, μιας και ο Σουηδός έχει να αγωνιστεί από τις 20/12 και τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, κανείς δεν περιμένει να αγωνιστεί βασικός, αφού του λείπει ο ρυθμός. Να είναι όμως στην αποστολή και ενδεχομένως να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή, είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ρούμπεν Πάρντο. Ο Ισπανός δεν έπαψε να είναι μέλος της ομάδας, όμως δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στα playoffs. Για την ακρίβεια έχει να παίξει τρεις μήνες. Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 21 Ιανουαρίου. Κι αυτόν είναι πολύ πιθανό στα τρία ματς να τον ξαναδούμε στα πλαίσια της διαχείρισης του Μάντζιου. Όπως φυσικά και τον Σαμόρα που δεν αγωνίστηκε καθόλου στα δυο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Πάρντο: «Νιώθω πολύ άνετα στον Άρη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:46 - 18.10.2023

Πάρντο: «Νιώθω πολύ άνετα στον Άρη»

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του ο Ισπανός παίκτης του Άρη αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες από το νέο του περιβάλλον, ενώ μίλησε για τον συμπατριώτη του, Μορόν αλλά και τον Μάντζιο.