Αρης: Ο Μορόν δεν ξεχνάει το παρελθόν του

Μορόν

i

© Intime

Αρης: Ο Μορόν δεν ξεχνάει το παρελθόν του

Αλέξης Σαββόπουλος 17:54 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 18.04.2024

Ο Ισπανός επιθετικός προσφέρει τη φανέλα του Άρη για να βοηθήσει την ισπανική Βέλεθ που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Λόρεν Μορόν, δείχνοντας την ευαισθησία του απέναντι στη Βέλεθ, ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε νεαρή ηλικία. Ο επιθετικός του Αρη πέρασε για ένα εξάμηνο από την ισπανική Βέλεθ και καθώς ο σύλλογος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση τού ζητήθηκε βοήθεια στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων.

Ο 30χρονος επιθετικός του Άρη αγωνίστηκε στην ισπανική ομάδα για διάστημα έξι μηνών, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 και μάλιστα το πέρασμά του υπήρξε απόλυτα πετυχημένο, με 14 γκολ σε 21 αγώνες. Αυτή τη στιγμή η Βέλεθ βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση καθώς αδυνατεί να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα.

Έτσι ζητήθηκε η βοήθειά του και στο πλαίσιο αυτό θα δώσει μια φανέλα που φοράει στον Άρη η οποία θα δημοπρατηθεί στον αγώνα απέναντι στη Σεβίλλη Β’.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Λορέν Μορόν ήθελε να δώσει απευθείας χρήματα καθώς όμως είναι αμφίβολο αν θα φτάσουν στα χέρια του συλλόγου (σ. σ. πιθανόν λόγω του μπλοκαρίσματος λογαριασμών) αποφασίστηκε να συνεισφέρει προσφέροντας τη φανέλα που φοράει στον Άρη.

Μορόν: « Η μετακόμιση στον Άρη ήταν υπέροχη, από αριθμούς και απόδοση φέτος είναι η καλύτερη εκδοχή μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:27 - 02.03.2024

Μορόν: « Η μετακόμιση στον Άρη ήταν υπέροχη, από αριθμούς και απόδοση φέτος είναι η καλύτερη εκδοχή μου»

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη και του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε στην πατρίδα του για τα φετινά του κατορθώματα και τις ευκαιρίες που δεν πήρε την προηγούμενη διετία στην Laliga.