Άρης: Τελικά έμεινε ο Κάρλσον, σκέψεις για ενεργοποίησή του στα playoffs
i

@intime

Άρης: Τελικά έμεινε ο Κάρλσον, σκέψεις για ενεργοποίησή του στα playoffs

Αλέξης Σαββόπουλος 10:32 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 28.03.2024

Οι μεταγραφές στη Σουηδία τελείωσαν χθες και παρά την ύστατη προσπάθεια ο 30χρονος δεν έλυσε το συμβόλαιο του και μένει ως το καλοκαίρι. Ανοικτό να ενεργοποιηθεί από τον Μάντζιο.

Το μεταγραφικό παράθυρο στη Σουηδία έκλεισε χθες το βράδυ και παρά την προσπάθεια που έγινε έστω και την ύστατη ώρα των μεταγραφών, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον Άρη και την Γκέτεμποργκ προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του ο Νταβίντ Κάρλσον. Ο λόγος έχει να κάνει με το οικονομικό και την υψηλή φορολογία λόγω του αλμυρού  συμβολαίου που έχει ο Σουηδός. Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός ήταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Ακη Μάντζιου και έχει να αγωνιστεί από τις 20/12 και τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Εδώ και λίγες εβδομάδες πάντως ο Κάρλσον, και με δεδομένο ότι είχαν ναυαγήσει όλες οι προσπάθειες επιστροφής του στη Σουηδία, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και ατο διάσημα που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα μόνος του, ήταν απολύτως συνεπής και επαγγελματίας δίχως να δώσει την παραμικρή αφορμή.

Είναι μάλιστα σε καλή κατάσταση σωματικά και η ενεργοποίηση του με την ομάδα δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρει κάποια στιγμή την ευκαιρία από τον Μαντζιο, ειδικά σε ματς πιο θα επιλέξει να κάνει ροτεισον. Άλλωστε το ρόστερ δεν βρίθει και επιλογών στις θέσεις των winger. Η συνθήκη αυτή δεν αλλάζει προφανώς την ήδη ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει. Απλά οι εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι…