Αλαφούζος, Καρυπίδης και Μπέος στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

Καρυπίδης, Μπέος, και Αλαφούζος

Αλαφούζος, Καρυπίδης και Μπέος στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

Κώστας Τόπας 15:18 - 27.03.2024

Την Πέμπτη (28/03) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Η ΕΠΟ είχε ενημερώσει ότι θα πάει βάσει προκήρυξης όσον αφορά την έδρα του τελικού, δηλαδή το Πανθεσσαλικό και είχε αφήσει ανοικτή την ημερομηνία της ευρείας σύσκεψης στην οποία θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν όλα τα διαδικαστικά. Δηλαδή αν θα γίνει με κόσμο και ποιος θα είναι ο αριθμός και όλα τα υπόλοιπα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 28 Μαρτίου στις 12:00 και σε αυτή εκτός από τις δυο φιναλίστ του τελικού, έχουν κληθεί ο Αχιλλέας Μπέος και η αστυνομική διεύθυνση Βόλου. Τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης και τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης.

Τι αναφέρει το άρθρο 14 της προκήρυξης για την έδρα του τελικού:

⦁ Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

⦁ Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

⦁ Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

⦁ Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα.