Νέα επιστολή του Άρη που ζητάει Έλληνες διαιτητές με Ολυμπιακό και σε όλα τα ματς των play offs

O Θόδωρος Καρυπίδης

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Νέα επιστολή του Άρη που ζητάει Έλληνες διαιτητές με Ολυμπιακό και σε όλα τα ματς των play offs

Αλέξης Σαββόπουλος 14:16 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 19.04.2024

Με επιστολή στην ΚΕΔ, ο Άρης ζήτησε σε όλα τα εναπομείναντα ματς να σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές.

Μια ακόμη επιστολή προς την ΚΕΔ, την 3η κατά σειρά μέσα σε διάστημα 2,5 μηνών, απέστειλε σήμερα ο Άρης, με την οποία ζητάει εκ νέου τον ορισμό μόνο Ελλήνων διαιτητών, στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια ως την ολοκλήρωση των playoffs. Δηλαδή και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ακολουθούν αυτό με την ΑΕΚ που ούτως ή άλλως θα σφυρίξει Έλληνας διαιτητής.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη επιστολή με ανάλογο αίτημα είχε σταλεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, στις 21 Ιανουαρίου, μετά τα φοβερά παράπονα για τη φάση που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης και πιο συγκεκριμένα, στο πέναλτι που καταλόγισε ο Δανός ρέφερι Χάνσεν Μόρτεν Κροχ, αναγκάζοντας μετά το τέλος του αγώνα τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παντελή Ζουμπούλη, να δηλώσει: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, είναι εφεύρεση του Δανού διαιτητή και αύριο η ΠΑΕ Άρης θα στείλει επιστολή στην ΚΕΔ στην οποία θα ζητάει τον ορισμό μόνο Ελλήνων διαιτητών.

Μένει τώρα να δούμε τι θα πράξει η ΚΕΔ στο αίτημα των «κιτρινόμαυρων» και φυσικά αν θα υπάρξει αντίδραση και από τις υπόλοιπες ομάδες που είναι αμφίβολο ότι θα συναινέσουν σε Έλληνα διαιτητή.

Δεν προλαβαίνουν ούτε Άρη οι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, δεν προπονήθηκαν Άμραμπατ και Μουκουντί
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:49 - 18.04.2024

Δεν προλαβαίνουν ούτε Άρη οι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, δεν προπονήθηκαν Άμραμπατ και Μουκουντί

«Κλειδώνει» όπως φαίνεται η απουσία του Γκαρσία και του Στάνκοβιτς και από το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν ξανά Μουκουντί και Άμραμπατ