Με Γκατσίνοβιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Πινέδα στον άξονα η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα
i

Νίκλας Ελίασον, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intme

Με Γκατσίνοβιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Πινέδα στον άξονα η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα

Sportal newsroom 16:41 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 27.02.2024

Με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στα άκρα της επίθεσης και τον Ορμπελίν Πινέδα στον άξονα, ξεκινάει η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Super League, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε το 4-4-2 και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βασικό για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς. Από την άλλη, ο Πινέδα επέστρεψε στον άξονα μπροστά από τον Γιόνσον, μιας και ο Σιμάνσκι έμεινε εκτός για να εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Θέση στο βασικό σχήμα πήρε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, παίρνοντας θέση δίπλα από τον Βίντα και αντικαθιστώντας τον επίσης τιμωρημένο λόγω καρτών, Μουκουντί.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Γκαρσία.

Αναπληρωματικοί: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Ελίασον.

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος κατεβάζει την ομάδα του με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους: Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Μουνάφο, Γκραντάφσκι, Τιλίκα, Ζουγλής, Μπαράλες.