Η ΑΕΚ τοποθέτησε ανεμιστήρες για τον καπνό από τα καπνογόνα

Η ΑΕΚ τοποθέτησε ανεμιστήρες για τον καπνό από τα καπνογόνα

Κώστας Τσίλης 16:05 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 25.02.2023

Η ΑΕΚ προχώρησε στην υλοποίηση της σκέψης που υπήρχε για τοποθέτηση ανεμιστήρων στις δυο γωνιές στο πέταλο των οργανωμένων για να αντιμετωπίσει τον καπνό από τα καπνογόνα

Στην ΑΕΚ υπήρχε όχι απλώς έντονος προβληματισμός για το ζήτημα με τον καπνό από τα καπνογόνα που ανάβουν οι οπαδοί στην Opap Arena, αλλά και πολύ έντονη συζήτηση για το πως θα αντιμετωπιστεί.

Βλέπετε, ακόμα και ο Ματίας Αλμέιδα είχε εκφράσει δημοσίως το πρόβλημα που δημιουργεί στους ποδοσφαιριστές ο καπνός και είχε κάνει έκκληση να σταματήσουν τα καπνογόνα.

Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Πήρε φωτιά το ιδιωτικό του αεροπλάνο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 25.02.2023

Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Πήρε φωτιά το ιδιωτικό του αεροπλάνο

Από θαύμα σώθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, το βράδυ της Παρασκευής (24/02) από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.

Ωστόσο στην ΑΕΚ δεν έμειναν μόνο στις εκκλήσεις ακόμα και του προπονητή. Προχώρησαν και σε κινήσεις. Ήδη από το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχουν τοποθετήσει δυο μεγάλους ανεμιστήρες, στις δυο γωνίες του πέταλου των οργανωμένων οπαδών.

 Και μ' αυτό τον τρόπο ελπίζουν πως θα μπορέσουν να διαλύσουν τον καπνό από τα καπνογόνα, ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα ούτε στην ατμόσφαιρα, ούτε στην ορατότητα.