Να δώσει συνέχεια στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Opap Arena

ΑΕΚ

i

©intime

Να δώσει συνέχεια στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Opap Arena

Κωνσταντίνος Ζήκος • 08:53 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η ΑΕΚ μετά από μια εξαιρετική εβδομάδα για την ίδια, στην οποία απέσπασε δύο σπουδαία «διπλά» σε Μπράιτον και Λεωφόρο, θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, με τον Ατρόμητο να είναι ο αντίπαλος που θα φιλοξενήσει απόψε(28/9) στην Opap Arena για την 6η αγωνιστική της Super League.

H AEK «άντεξε» τη πίεση και τις «αναποδιές» της προηγούμενης εβδομάδας και όχι απλά στάθηκε στο ύψος της, αλλά πήρε μεγάλες και κομβικές νίκες για το μέλλον της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, την ιστορική εκτός έδρας νίκη επί της Μπράιτον και το πολύ σημαντικό «διπλό» επί του Παναθηναϊκού, η Ένωση φιλοξενεί απόψε(28/9, 21:00) τον Ατρόμητο στην Opap Arena.

Ο Ματίας Αλμέιδα, λόγω και του επιβαρυμένου προγράμματος της ομάδας του, άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον MVP της νίκης στη Λεωφόρο, τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός κρίθηκε πως χρειάζεται κάποιες ανάσεις, με δεδομένο ότι ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ και λίγες μέρες αργότερα, το πολύ κομβικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Άγιαξ. Εκτός έμεινε επίσης και ο Μοχαμάντι.

Αντίθετα, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές επιστροφές παικτών για την ΑΕΚ, αφού τόσο ο Χατζισαφί, όσο και ο Μουκουντί, ξεπέρασαν τα προβλήματα τους. Η χρησιμοποίηση του Ιρανού μοιάζει δεδομένη, αφού δεν υπάρχει άλλος αριστερός μπακ στην αποστολή. Όσον αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αν κριθεί πως ο Μουκουντί δεν βρίσκεται στο 100%, πολύ πιθανόν να αγωνιστεί το δίδυμο της Λεωφόρου, δηλαδή ο Σίμος Μήτογλου με τον Άλεξ Κάλενς.

Η σέντρα του παιχνιδιού μεταξύ ΑΕΚ και Ατρόμητου στην Opap Arena, έχει οριστεί για τις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.