Έμειναν στο... μηδέν ΑΕΚ Β' και Καλαμάτα μέσα σε βαρύ κλίμα

ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα

i

©intime

Έμειναν στο... μηδέν ΑΕΚ Β' και Καλαμάτα μέσα σε βαρύ κλίμα

Sportal newsroom 17:02 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 17.03.2023

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ Β' με την Καλαμάτα για την 15η αγωνιστική της Super League 2, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη σε πένθιμο κλίμα λόγω του θανάτου του Μίμη Παπαϊωάννου.

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε ο αγώνας της ΑΕΚ Β' με την Καλαμάτα στο «Σεραφείδειο» για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι με αυτή την ισοπαλία η ομάδα της Μεσσηνίας συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από την κορυφή. 

Ο αγώνας έγινε σε πένθιμο κλίμα μετά τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου σε ηλικία 81 ετών. Σήμερα μάλιστα ήταν και η κηδεία (17/3) του όπου όλη η οικογένεια της Ένωσης ήταν εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στον θρύλο της Ένωσης. 

Ο αγώνας δεν ήταν καλός, καθώς αμφότερες οι ομάδες είχαν λιγοστές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα. Μάλιστα ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε καθόλου τους παίκτες να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε λίγο. 

Οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία, που καμία από τις δύο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν. Αρχικά η Καλαμάτα στο 76' έχασε σπουδαία φάση για να ανοίξει το σκορ. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Χατζηεμμανουήλ, δεν έκανε καλή έξοδο, η μπάλα στρώθηκε στον Μοζέρ, ο οποίος με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα εκτός τέρματος. 

Στο 86ο λεπτή ο Τζούντα Γκαρσία έχασε ευκαιρία, κάνοντας ένα ωραίο σουτ το οποίο απέκρουσε ο Ταΐρης. Η ισοπαλία έτσι δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες. Αρχικά η Καλαμάτα έχει χάσει πλέον κάθε ελπίδα να πλησιάσει την κορυφή, καθώς βρίσκεται έβδομη θέση με είκοσι βαθμούς 17 πίσω από την πρώτη θέση, ενώ η Ένωση βρίσκεται στη δέκατη θέση με δώδεκα βαθμούς.