Παιδιά, οικογένειες, καπνογόνα και τραγούδια: Μια απέραντη «κιτρινόμαυρη» θάλασσα η OPAP Arena πριν το ΑΕΚ - Βόλος (vids+gallery)
i

© tourette photography

Παιδιά, οικογένειες, καπνογόνα και τραγούδια: Μια απέραντη «κιτρινόμαυρη» θάλασσα η OPAP Arena πριν το ΑΕΚ - Βόλος (vids+gallery)

Sportal newsroom 18:03 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 14.05.2023

Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ και άνθρωποι όλων των ηλικιών είναι έξω από την OPAP Arena και περιμένουν τον αγώνα με τον Βόλο και τη στέψη της Ένωσης.

Το αδιαχώρητο επικρατεί έξω από την OPAP Arena. Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ κάθε ηλικίας βρίσκονται έξω από την ιστορική έδρα της ομάδας ποδοσφαίρου και μετρούν αντίστροφα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει έναν βαθμό απέναντι στον Βόλο για να σφραγίζει την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Περισσότεροι από 100 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ αναμένονται μέσα και έξω από την OPAP Arena με τα εισιτήρια του αγώνα να «κάνουν φτερά» μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα, που είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 το βράδυ. Φυσικά, η γιορτή αναμένεται να κορυφωθεί με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Βόλο έχει συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρουν και από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα. Σύμφωνα με ενημέρωση της Ένωσης δεκάδες παγκόσμια δίκτυα είχαν καταθέσει αίτημα για διαπίστευση προκειμένου να καλύψουν από κοντά τον αγώνα αλλά και τη γιορτή της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε τις εικόνες δύο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα