«Βόμβα» από τη Γαλλία στο Sportal: «Η Λανς κατέθεσε σήμερα το πρωί πρόταση 20 εκατ. ευρώ για Λιβάι Γκαρσία»

Λιβάι Γκαρσία

i

©intime

«Βόμβα» από τη Γαλλία στο Sportal: «Η Λανς κατέθεσε σήμερα το πρωί πρόταση 20 εκατ. ευρώ για Λιβάι Γκαρσία»

Κώστας Τόπας 11:28 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 19.07.2023

Το Sportal ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ της Λανς από τη Γαλλία, ο οποίος αποκάλυψε πως η γαλλική ομάδα κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης (19/07) πρόταση στην ΑΕΚ, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία.

Πριν από μερικές ημέρες, η πάντα έγκυρη «Equipe» αποκάλυψε ότι: «Ο Γκαρσία συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει η Λανς», ενώ μάλιστα είχε αναπτυχθεί και έντονη φημολογία, πως η γαλλική ομάδα έχει ανεβάσει την προσφορά της για τον 25χρονο επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, πάνω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ βέβαια παραμένει σταθερή σ' αυτό που είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Δεν πωλείται ο Γκαρσία» ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης. Ωστόσο, το Sportal ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ της Λανς από την «Equipe», ο οποίος αποκάλυψε πως η γαλλική ομάδα κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης (19/07) πρόταση στους «κιτρινόμαυρους», ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Λανς χτυπάει την «πόρτα» της ΑΕΚ, καταθέτοντας κι επίσημα πρόταση για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Ένωσης, την περυσινή σεζόν. Μέχρι τώρα, η γαλλική ομάδα παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία, βλέποντας μάλιστα και την πορεία του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων». 

Ετσι, την Τετάρτη (19/07) αποφάσισε να κάνει την κίνησή της για να δελεάσει την πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Ελλάδος να παραχωρήσει τον παίκτη έναντι του συγκεκριμένου ποσού.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΑΕΚ και στην πληροφορία που αποκαλύπτει το Sportal η οποία προέρχεται από την έγκυρη Equipe αλλά και όσον αφορά την τεράστια πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια της. Μια πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ που σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει... ασυγκίνητη καμιά ομάδα στην Ευρώπη για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ απέρριψε τα 20 εκατομμύρια της Λανς και προχωρά με τον Γκαρσία για νέο συμβόλαιο!

Μπορεί οι «μνηστήρες» για τον Λιβάι Γκαρσία να είναι αποφασισμένοι να ανεβάσουν ψηλά τις προσφορές τους προκειμένου να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, η ΑΕΚ επιμένει πως ο Λιβάι δεν πωλείται. Και αυτή ήταν η απάντηση τόσο στα 20 εκατομμύρια της Λάνς, όσο και σύμφωνα με πληροφορίες και σε μια άλλη πρόταση που ήταν ακόμα μεγαλύτερη, κοντά στα 22 εκατομμύρια.