Έρχεται τέλος της εβδομάδας ο Πινέδα και συμπληρώνεται το... παζλ της ΑΕΚ για τα ευρωπαϊκά προκριματικά
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Έρχεται τέλος της εβδομάδας ο Πινέδα και συμπληρώνεται το... παζλ της ΑΕΚ για τα ευρωπαϊκά προκριματικά

Κώστας Τσίλης 16:34 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 27.02.2024

Ενσωματώνεται στο τέλος της εβδομάδας ο Πινέδα στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Αλμέιδα θα έχει πλέον συμπληρωμένη την ομάδα με την οποία θα πάει στις "μάχες" των ευρωπαϊκών προκριματικών, καθώς για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις δεν υπάρχει βιάση

Ο Ροντόλφο Πισάρο πήγε ήδη από το πρωί στα Σπάτα και έκανε καθιερωμένες μετρήσεις και τις πρώτες του ασκήσεις με τον γυμναστή της ΑΕΚ Γκίντο Μπονίνι. Ο Λιβάι Γκαρσία έχει ήδη ενσωματωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει μόνο την επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα, για να έχει συμπληρωμένο το παζλ της ομάδας με την οποία θα πάει στις ευρωπαϊκές μάχες για τα προκριματικά του Αυγούστου. Μια επιστροφή που είναι προγραμματισμένη για το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Δηλαδή με το ελάχιστο των ημερών για ξεκούραση μετά το Gold Cup. 

Η ΑΕΚ προφανώς και δεν έχει κλείσει το ρόστερ της. Υπάρχουν ακόμα μεταγραφικές εκκρεμότητες. Μάλιστα δεν αποκλείεται καθόλου, το θέμα της απόκτησης στόπερ, να έχει ολοκληρωθεί πριν καν φτάσει το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Παρότι όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, η ΑΕΚ δεν βιάζεται ούτε για τον στόπερ. Με το ζήτημα του Αραούχο να έχει παγώσει εντελώς. Επίσης πιθανό και μέσα στον Αύγουστο, επομένως μέσα στις μάχες των προκριματικών, να προκύψει και προσθήκη ή και περισσότερες από μια. Παρόλα αυτά, λόγω δουλειάς, συνοχής και βαθμού ετοιμότητας, ο Αλμέιδα θα βασιστεί στην ομάδα και τους παίκτες που έχει τώρα. Αυτή την στιγμή, δεν θέλει να περιμένει κάτι άλλο.  

Στο ρόστερ με το οποίο έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Συν τον Πισάρο που έχει μπροστά του σχεδόν τρείς εβδομάδες δουλειάς με την ομάδα μέχρι και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς και επομένως θα είναι απολύτως έτοιμος. Συν φυσικά τον Πινέδα, που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις έχοντας μεν χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά όντως έτοιμος αγωνιστικά και φυσικά γνωρίζοντας πολύ καλά την ομάδα και τους συμπαίκτες του.