Το πρώτο τετ α τετ του Αλμέιδα με τον Πισάρο
i

Ροντόλφο Πισάρο/©intime

Το πρώτο τετ α τετ του Αλμέιδα με τον Πισάρο

Κώστας Τσίλης 08:32 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 18.07.2023

Ο Πισάρο είναι και επισήμως πλέον παίκτης της ΑΕΚ και σήμερα θα πάει στα Σπάτα για να συναντήσει τον Αλμέιδα μετά από πέντε χρόνια και να πάρει... πρόγραμμα δουλειάς.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα πληροφορήθηκε πως οι καραμπόλες στην Ίντερ Μαϊάμι από την απόκτηση του Μέσι και τις ηχηρές μεταγραφές θα έσπρωχναν τον Ροντόλφο Πισάρο στην πόρτα της εξόδου, έβαλε αμέσως το όνομα του Μεξικανού στο μεταγραφικό τραπέζι της ΑΕΚ. Και καθ' όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, είναι δεδομένο πως και ο ίδιος ο Αργεντινός τεχνικός χρειάστηκε να σηκώσει το τηλέφωνο και να ανοίξει γραμμή με την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όχι μόνο μια φορά. Όμως επαφή εκ του σύνεγγυς με τον Πισάρο, δεν είχε κάνει ο Αλμέιδα. 

Πάνε πέντε χρόνια από τότε που οι δυο τους ήταν μαζί στα ίδια αποδυτήρια. Και σήμερα στα Σπάτα θα έχουν ξανά το πρώτο τους τετ α τετ υπό την ίδια συνθήκη, αλλά εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Σίγουρα όμως είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούν αμφότεροι. Άλλωστε ο Αλμέιδα ήθελε πολύ τον Πισάρο στο αγωνιστικό του μοντέλο. Ενώ για τον Πισάρο ήταν η παρουσία του Αλμέιδα ο βασικός λόγος που αποφάσισε να κάνει το βήμα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός είναι προγραμματισμένο να κάνει σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων κάποιες καθιερωμένες μετρήσεις. Σαν αυτές που έκανε ο Λιβάι Γκαρσία, όταν ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, μετά την συμμετοχή του στο Gold Cup. Κατόπιν θα έχει το πρώτο τετ α τετ με τον Αλμέιδα και στο οποίο θα πάρει και το πρόγραμμα δουλειάς που θα ακολουθήσει. 

Για αρχή θα αποφασιστεί αν μετά τις μετρήσεις ο Πισάρο θα μείνει στα Σπάτα για να ακολουθήσει ένα μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Και φυσικά ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός θα κάνει και μια πρώτη κουβέντα με τον Αλμέιδα για το πρόγραμμα προσαρμογής και ενσωμάτωσης που αναμένεται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες στην δουλειά της ομάδας.