Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Πισάρο για 2+1 χρόνια

Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Πισάρο για 2+1 χρόνια

Κώστας Τσίλης 18:23 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 17.07.2023

Ο Πισάρο υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ, επέλεξε τον αριθμό "70" για την φανέλα του και αύριο πηγαίνει στα Σπάτα

Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ροντόλφο Πισάρο, υπήρχε ήδη πριν ο ποδοσφαιριστής πάρει το αεροπλάνο από το Μαϊάμι για την Αθήνα. 

Όμως έπρεπε να διευθετηθούν επί ελληνικού εδάφους και τα τελευταία διαδικαστικά, προκειμένου ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός να γίνει και με την... βούλα "κιτρινόμαυρος". Ο Πισάρο υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε επισήμως. 

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ροντόλφο Πισάρο. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και πήρε τον αριθμό 70", ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ. 

Ο Πισάρο επέλεξε το "70" για την φανέλα του, καθώς τα αγαπημένα του "10" και "20" έχουν κατόχους τον Τσούμπερ και τον Μάνταλο. Ο Πισάρο θα πάει αύριο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να κάνει κάποια εργομετρικά. Και θα συνεννοηθεί με τον Ματίας Αλμέιδα για το αν θα μείνει να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Ή έστω ένα μέρος του προγράμματος.

Πάντως δεδομένα θα βρίσκεται αύριο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και σίγουρα επίσης αύριο θα έχει ένα πρώτο τετ α τετ με τον Αλμέιδα.