Δεν έχει μπει ακόμα ως προτεραιότητα για την ΑΕΚ, η ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ
i

Ράντεκ Κουχάρσκι, Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Κοσμάς/©intime

Δεν έχει μπει ακόμα ως προτεραιότητα για την ΑΕΚ, η ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ

Κώστας Τσίλης 17:41 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 17.07.2023

Υπάρχει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ η σκέψη για απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού, αλλά ακόμα δεν έχει μπει ως προτεραιότητα

Για την ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντικό να κλείσει την υπόθεση του Ροντόλφο Πιζάρο. Και ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει. Επίσης σημαντικό είναι να κλείσει την υπόθεση απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού. Αρκεί να αποκτήσει αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο Ματίας Αλμέιδα.

Σκέψεις και για φορ

Αυτές οι δυο, ήταν οι άμεσες προτεραιότητες για την ΑΕΚ. Στο μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει γίνει, υπάρχει και σκέψη για ενίσχυση στην θέση του σέντερ φορ. Αλλά αυτό δεν έχει μπει ακόμα ως προτεραιότητα. 

Δεδομένα η ΑΕΚ ρίχνει ματιές στην αγορά για περιπτώσεις επιθετικών. Για παράδειγμα σήμερα έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Κύπριου, Ιωάννη Πίττα, του Απόλλωνα Λεμεσού, που πάντως δεν φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά που να ψάχνει η Ένωση. Και στην ΑΕΚ δηλώνουν πλήρη άγνοια για την περίπτωσή του. 

Όμως έτσι κι αλλιώς, εκείνο που λένε υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ, είναι πως αυτή την στιγμή γενικώς δεν γίνονται καθόλου κινήσεις, προς την κατεύθυνση απόκτησης ποδοσφαιριστή για την θέση του σέντερ φορ. Χωρίς φυσικά να αποκλείεται αυτό να γίνει αργότερα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. 

Άλλωστε με τον Λιβάι Γκαρσία παρόντα και με... απαγορευτικό από τον Μελισσανίδη σε κάθε πώληση, αλλά και τον Φαν Βέερτ, αυτή την στιγμή η ΑΕΚ πηγαίνει κομπλέ μέχρι τις μάχες των προκριματικών. Από εκεί και πέρα και ανάλογα με τις εξελίξεις, θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το πως θα κινηθεί η Ένωση, για την ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή. Όπως επίσης και θα τεθούν γενικώς επί τάπητος ζητήματα, για περαιτέρω ενίσχυση.