«Πάτησε» Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Πιζάρο! (gallery & vids)

Ροντόλφο Πιζάρο

i

© Intime

«Πάτησε» Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Πιζάρο! (gallery & vids)

Κώστας Τσίλης 17:30 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 16.07.2023

Ο Ροντόλφο Πιζάρο προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Είναι αλήθεια πως ο Ροντόλφο Πιζάρο ήταν με τις βαλίτσες για την Αθήνα στο χέρι, από την στιγμή που πείστηκε από την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ατλαντικό. Και βιαζόταν και αυτός να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να πιάσει δουλειά. Εξ ου και η σημερινή μέρα για την ΑΕΚ, είναι μέρα... Πιζάρο.

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός λοιπόν έφτασε σήμερα (16/7) νωρίς το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να ολοκληρώσει και επίσημα τη μεταγραφή του στην Ένωση, όμως δεν θα υπάρξει κάτι επιπλέον στο σημερινό του πρόγραμμα.

Ο 29χρονος άσος θα ξεκουραστεί από το υπερατλαντικό ταξίδι, θα... συνέλθει και αύριο θα μπει στην διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών, ενώ μετά θα ακολουθήσουν οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αν πάντως όλα τα διαδικαστικά ολοκληρωθούν μέσα σε μια ημέρα, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, τότε ίσως να προλάβει ο Πιζάρο να πάει ακόμα και στην προπόνηση της Τρίτης (18/7), αλλιώς θα κάνει την Τετάρτη (19/7) την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Η ζωγραφιά - δώρο δύο φίλων της ΑΕΚ στον Πιζάρο κατά την άφιξή του

Ημερά Πιζάρο είναι η σημερινή για την ΑΕΚ, με τον Μεξικανό να έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ένωση για να ανακοινωθεί. Ο 29χρονος έτασε λοιπόν σήμερα (16/7) το απόγευμα μέσω Ζυρίχης.

Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί της Ένωσης που μένουν στην Ελβετία κινητοποιήθηκαν, προκειμένου να δουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τον Πιζάρο τον περίμενε ένα... δώρο. Συγκεκριμένα ένας μικρός φίλαθλος της ΑΕΚ ζωγράφισε τον Μεξικανό ως τζόκερ.

Ο 29χρονος έχει «στιγματιστεί» με αυτό το παρατσούκλι γιατί πανηγυρίζει κάνοντας το χαμόγελο του γνωστού χαρακτήρα.