«Η Κλαμπ Αμέρικα ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Αραούχο που κλείνει στην ΑΕΚ»

Νέστορ Αραούχο

i

© Photo by Manuel Velasquez/Getty Images

«Η Κλαμπ Αμέρικα ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Αραούχο που κλείνει στην ΑΕΚ»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:42 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 15.07.2023

Οι Μεξικανοί ισχυρίζονται πως η Κλαμπ Αμέρικα έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει στόπερ, καθώς ο Νέστορ Αραούχο θεωρείται τελειωμένος, αφού κλείνει στην ΑΕΚ.

Το μόνο που υπάρχει ξεκάθαρα ως δεδομένο για την υπόθεση μεταγραφής κεντρικού αμυντικού, είναι πως η ΑΕΚ έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Ψάχνει για έναν στόπερ που θα έρθει για να διεκδικήσει θέση βασικού. Αυτό το δεδομένο, έχει βάλει τους ανθρώπους της Ένωσης σε δύσκολες μεταγραφικές μάχες. Και τους έχει υποχρεώσει να παίζουν σε πολλά ταμπλό, χωρίς να μπορούν να επικεντρωθούν σε μια μόνο περίπτωση.

Η περίπτωση του Νέστορ Αραούχο φαίνεται να παίζει πολύ δυνατά όμως. Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για το μέλλον του παίκτη, που είναι στη λίστα της Ένωσης, δεν λένε να σταματήσουν. Ρεπορτάζ του Fox Sport Mexico ανέφερε πως ο 31χρονος στόπερ της Κλαμπ Αμέρικα είναι κοντά στο να γίνει ο επόμενος Μεξικανός που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστήριξε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες και πως η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Αμέρικα είναι πολύ κοντά για την μετακίνηση του παίκτη στην Ένωση. Ο ξένος Τύπος δεν σταμάτησε εκεί...

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό τονίζει ότι οι άνθρωποι της Κλαμπ Αμέρικα ψάχνονται ήδη για τον αντικαταστάτη του Νέστορ Αραούχο, καθώς εκείνος είναι πολύ πιθανό να φύγει από την πατρίδα του, ώστε να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ

«Στην Αμέρικα ήδη σκέφτονται τον αντικαταστάτη του Αραούχο. Ο 31χρονος αμυντικός είναι πολύ πιθανό να παει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και να βρεθεί με τους συμπατριώτες του Ορμπελίν Πινέδα και Ροντόλφο Πιζάρο. Έτσι, στον σύλλογο σκέφτονται τα ονόματα που θα μπορούσαν να πάρουν στη θέση του», ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της «futboltotal.com.mx».