«Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Intime

«Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Κώστας Τόπας 09:48 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 15.07.2023

Σύμφωνα με την «Record», ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά τα δημοσιεύματα από Πορτογαλία που τον συνέδεσαν με ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο, ο ταλαντούχος διεθνής μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία όπως αναφέρει η «A Bola» επιθυμεί να αγοράσει, άμεσα, το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών δικαιωμάτων του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου έναντι ποσού περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζεται από το δημοσίευμα, η Ένωση «έβαλε μια άλλη εναλλακτική στις διαπραγματεύσεις, που περιλαμβάνει δανεισμό με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν για περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για ένα ποσοστό των οικονομικών δικαιωμάτων του παίκτη».

Η περίπτωση του 21χρονου Έλληνα μέσου αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα, ενώ η ΑΕΚ έχει στραμμένα τα βλέμματα πάνω του από τον Ιανουάριο. Αν κι εφόσον βρεθεί φόρμουλα συμφέρουσας κατάστασης με την Σπόρτινγκ, κυρίως δανεισμού, μπορεί και να προχωρήσει η μετακίνηση του Αλεξανδρόπουλου στους «κιτρινόμαυρους».

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη «Record», αναφέρει πως ο «Sotiris» δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, μιας και πρωταρχικός του στόχος είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο που ήθελε στην Πορτογαλία και συμμετείχε μόλις σε 14 ματς. 

«Το μέλλον του Σωτήρη δεν πρέπει να περιλαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ, μία από τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Στα 21 του, ο μέσος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», αναφέρει μεταξύ άλλων το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Οι Πορτογάλοι πάντως τον έχουν εντάξει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και όλα παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του.