«Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ»

Νέστορ Αραούχο

i

Photo by Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

«Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας 08:56 - 15.07.2023

Στο Μεξικό θεωρούν βέβαιο ότι ο Νέστορ Αραούχο θα αποχωρήσει από την Κλαμπ Αμέρικα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Νέστορ Αραούχο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fox Sport Mexico, ο 31χρονος στόπερ της Κλαμπ Αμέρικα είναι κοντά στο να γίνει ο επόμενος Μεξικανός που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες και πως η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Αμέρικα είναι πολύ κοντά για την μετακίνηση του παίκτη στην Ένωση.

«Εδώ και περίπου 3-4 εβδομάδες μαγειρεύεται αυτή η υπόθεση. Η τιμή που έχει βάλει η Αμέρικα για τον Αραούχο είναι πολύ υψηλή. Όμως η ΑΕΚ θέλει, ο Αραούχο θέλει, η Αμέρικα θέλει και παρότι η τιμή του είναι πολύ υψηλή πιστεύω ότι θα υπάρξει τελικά συμφωνία και η μεταγραφή θα γίνει» τόνισε ρεπόρτερ του πάνελ με τους υπόλοιπους να στέκονται στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο Αλμέιδα στους Μεξικάνους ποδοσφαιριστές.

«Ίσως θα πρέπει να το κάνουν και οι δικοί μας προπονητές αυτό» τόνισαν. Μάλιστα, κι άλλα Μέσα από το Μεξικό αναφέρουν ότι η μεταγραφή είναι κοντά στην ολοκλήρωση της και ο Αραούχο θα μετακομίσει στην ΑΕΚ. Αυτό που τόνισαν είναι την ενδεχόμενη μεταγραφή του Αραούχο με την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League.

Η ιστοσελίδα «mediotiempo.com» υποστηρίζει ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα και σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία του ίδιου του παίκτη και η επικοινωνία του με τον Αλμέιδα

Ο Πιζάρο αποχαιρέτησε την Ίντερ Μαϊάμι και ετοιμάζεται για ΑΕΚ - Το σχόλιο του Πινέδα για την μεταγραφή του στην Ένωση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:22 - 15.07.2023

Ο Πιζάρο αποχαιρέτησε την Ίντερ Μαϊάμι και ετοιμάζεται για ΑΕΚ - Το σχόλιο του Πινέδα για την μεταγραφή του στην Ένωση

Ο Ροντόλφο Πιζάρο αποχαιρέτησε την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για την λύση της συνεργασίας της με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό που ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

«Η Αμέρικα και η ΑΕΚ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για τη μεταγραφή του Αραούχο. Οι Έλληνες κατέθεσαν την πρόταση τους που ικανοποίησε τη διοίκηση της της Αμέρικα κι έτσι αναμένεται η μεταγραφή να κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Ένας σημαντικός παράγοντας για να πειστεί η Αμέρικα είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης πίεσε να φύγει καθώς ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League. Ο Ματίας Αλμέιδα τηλεφώνησε στον Αραούχο και του εξήγησε το πρότζεκτ της ομάδας και τι σκέφτεται γι’ αυτόν. Ήταν μια συζήτηση που τον έπεισε και άλλαξε το σκηνικό», αναφέρει το δημοσίευμα.