Επιμένουν Λανς και Μονπελιέ για Γκαρσία, επιμένει η ΑΕΚ πως δεν πωλείται
i

Λιβάι Γκαρσία, Ματίας Αλμέιδα/©intime

Επιμένουν Λανς και Μονπελιέ για Γκαρσία, επιμένει η ΑΕΚ πως δεν πωλείται

Κώστας Τσίλης 17:37 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 15.07.2023

Σύμφωνα με την Equipe η Λανς θα επιμείνει πολύ για τον Γκαρσία, ενώ είναι και η Μονπελιέ στο παιχνίδι, όμως η ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει την στάση της για τον ποδοσφαιριστή

Προφανώς και κανείς από τους (πολλούς) "μνηστήρες" του Λιβάι Γκαρσία, δεν περίμενε το χατ τρικ στο φιλικό με την Σαχτάρ για να καταλάβει την αξία του ποδοσφαιριστή. Όμως δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως τις τελευταίες μέρες, η Λανς έχει επιστρέψει δριμύτερη στο κυνήγι του επιθετικού της ΑΕΚ. Το ίδιο και η Μονπελιέ. Μόνο που η στάση της ΑΕΚ, πως ο παίκτης δεν πωλείται, δεν έχει αλλάξει. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πάντα έγκυρης Equipe, "ο Γκαρσία συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει η Λάνς". Ενώ το ρεπορτάζ συνδέει την έντονη επιθυμία των Γάλλων να αποκτήσουν τον Λιβάι, με την πώληση του Οπεντά στην Λειψία. Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα, η Equipe βάζει στο παιχνίδι και την Μονπελιέ, η οποία ήδη έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Γκαρσία, η οποία έχει απορριφθεί πριν από τρεις μήνες. 

Μάλιστα έχει αναπτυχθεί και έντονη φημολογία, πως η Λανς έχει ανεβάσει την προσφορά της για τον Γκαρσία, πάνω από τα 15 εκατομμύρια. Αλλά και πάλι έχει εισπράξει αρνητική απάντηση από την ΑΕΚ. Γενικώς η Ένωση παραμένει σταθερή σ' αυτό που είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. "Δεν πωλείται ο Γκαρσία" ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ. 

Η ΑΕΚ ούτε θα πιεστεί από τον χρόνο, ούτε θα κάνει έκπτωση σ' αυτό που ψάχνει στα στόπερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:40 - 15.07.2023

Η ΑΕΚ ούτε θα πιεστεί από τον χρόνο, ούτε θα κάνει έκπτωση σ' αυτό που ψάχνει στα στόπερ

Η πραγματικότητα για την μεταγραφική αναζήτηση της ΑΕΚ στην θέση του στόπερ (και όχι μόνο), είναι πως θα ξοδέψει όσο χρόνο απαιτείται, για να βρει ακριβώς αυτό που θέλει για το κέντρο της άμυνας

Και σίγουρα όχι πριν από τα προκριματικά του Αυγούστου για την Ευρώπη. Αλλά ακόμα και μετά, θα πρέπει να υπάρξει μια πρόταση μαμούθ που δεν παίρνει άρνηση, για να πωληθεί ο Γκαρσία.