Πισάρο: «Εκπλήρωσα το όνειρο μου, μόνο ΑΕΚ»
i

Ροντόλφο Πισάρο/©intime

Πισάρο: «Εκπλήρωσα το όνειρο μου, μόνο ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 19:09 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 17.07.2023

Την πρώτη του... τοποθέτηση έκανε ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Πισάρο, μέσω του λογαριασμού του στο instagram

Είναι γεγονός πως η σκέψη αλλά και η επιθυμία του Ροντόλφο Πισάρο να κάνει το βήμα για να αγωνιστεί στην Ευρώπη, δεν προέκυψε τώρα. Το είχε όνειρο ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός και δεν το είχε κρύψει. Απλώς τώρα, κυρίως λόγω Ματίας Αλμέιδα, ήταν το κατάλληλο timing για να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ατλαντικό. Για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ένωση, ο Πισάρο μίλησε γι αυτή την επιθυμία που είχε να παίξει στην Ευρώπη. "Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, εκπλήρωσα το όνειρο μου, μόνο ΑΕΚ" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός μέσω του instagram, φορώντας πλέον την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

Μάλιστα ο Πισάρο ξεναγήθηκε για αρκετή ώρα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπήκε σχεδόν σ' όλους τους χώρους και στα αποδυτήρια, ενώ πάτησε για λίγο και το τερέν. Και φάνηκε να εντυπωσιάζεται και από το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται, αλλά γενικώς απ' όλα όσα έχει ζήσει αυτές τις λίγες ώρες που βρίσκεται στην Αθήνα.