Δεν ειπώθηκε τίποτα αγωνιστικό από τον Μελισσανίδη, που να μην έχει συζητηθεί ήδη με τον Αλμέιδα
i

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα/©intime

Δεν ειπώθηκε τίποτα αγωνιστικό από τον Μελισσανίδη, που να μην έχει συζητηθεί ήδη με τον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 08:33 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 30.05.2023

Ο Μελισσανίδης εκτός των άλλων έδωσε χθες και ένα στίγμα για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τα νέα σεζόν και όλα όσα είπε είχαν πρώτα τεθεί επί τάπητος με τον Αλμέιδα

Λίγες ώρες πριν ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει την κουβέντα με τους δημοσιογράφους χθες στην Opap Arena, είχε περάσει δυο ολόκληρες μέρες μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα. Προφανώς ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι συζήτησαν οι δυο άνδρες, ειδικά σε μια χαλαρωτική κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό μετά από το τόσο έντονο φινάλε της σεζόν. Όμως σίγουρα οι κουβέντες τους, είναι απίθανο να ήταν αποκλειστικά περί ανέμων και υδάτων και χωρίς να τεθούν καθόλου θέματα της ομάδας. Όπως και σίγουρο είναι, πως ο Μελισσανίδης δεν είπε απολύτως τίποτα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, χωρίς πρώτα να το έχει συζητήσει με τον Αλμέιδα. 

Άλλωστε η ατάκα "τίποτα δεν κάνουμε τυχαία και όλα τα συζητάμε με τον προπονητή" που ο Μελισσανίδης έδωσε στην ερώτηση περί του σχεδιασμού για τις Ακαδημίες, "κόλλαγε" και σ' όλα τα υπόλοιπα αγωνιστικά ζητήματα που τέθηκαν χθες. Όπως για παράδειγμα ο αριθμός τον μεταγραφών που αρχικά υπάρχουν στον σχεδιασμό. Ο Μελισσανίδης έκανε λόγο χθες για τέσσερις με πέντε κινήσεις. Προφανώς αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πρώτης συζήτησης που έχει γίνει με τον Αλμέιδα και χωρίς φυσικά να υπολογίζονται τυχόν πωλήσεις. 

Όσον αφορά δε το κομμάτι των παραχωρήσεων, αυτό το "δεν πωλείται ο Γκαρσία" που είπε ο Μελισσανίδης, είναι δεδομένα κάτι που έχει συζητήσει και με τον Αργεντινό τεχνικό. Εξάλλου ο Αλμέιδα πιστεύει πολύ στο πρότζεκτ του Γκαρσία και θεωρεί πως έχοντας πλέον στα πόδια του ο ποδοσφαιριστής ήδη μια σεζόν ως σέντερ φορ, την επόμενη θα μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος σε σχέση με φέτος. Και να απογειώσει ακόμα περισσότερο την χρηματιστηριακή του αξία. 

Ακόμα και το θέμα του Πινέδα, δεδομένα έχει τεθεί επί τάπητος ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Αλμέιδα. Και έχει παρθεί η απόφαση "να το παλέψουμε" όπως ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ. Δεδομένα θα κάνει η Ένωση ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τον Μεξικανό αλλά και το ίδιο θα πράξει από την πλευρά του και ο Αργεντινός τεχνικός. Με τον Αλμέιδα έτσι κι αλλιώς να είναι ένα από τα ισχυρότερα χαρτιά που έχει η ΑΕΚ σ' αυτή την παρτίδα. 

Tags: