Ατάκες «φωτιά» από Μελισσανίδη για αντιπάλους και Αυγενάκη με «Μάπετ Σόου» και «πεπόνια»: «Εμείς είμαστε Τζαμπασοφιά;»
i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©intime

Ατάκες «φωτιά» από Μελισσανίδη για αντιπάλους και Αυγενάκη με «Μάπετ Σόου» και «πεπόνια»: «Εμείς είμαστε Τζαμπασοφιά;»

Κώστας Τσίλης 19:06 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 29.05.2023

Δεν είναι ο Μελισσανίδης απ’ αυτούς δεν θα σηκώσουν το… γάντι για αντιπάλους και όχι μόνο όταν προκληθεί και οι ατάκες του ήταν «φωτιά»

Είναι αλήθεια πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειχνε σήμερα πιο ευτυχισμένος από κάθε άλλη φορά. Μέσα στο νέο γήπεδο που κατασκεύασε και «έχει μια μαγεία που κανείς δεν γλιτώνει» όπως είπε. Με δυο τρόπαια στην φετινή σεζόν. 

Και μ’ ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για την πολιτεία της ΑΕΚ στα Σπάτα να μπαίνει μπροστά. Παρόλα αυτά ο Μελισσανίδης δεν είναι από τους παράγοντες που δεν σηκώνουν το γάντι όταν αισθάνεται πως προκαλείται. Και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε ατάκες φωτιά και για τους αντιπάλους αλλά και για τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μελισσανίδης:

- Για το εάν ενοχλήθηκε για όσα ειπώθηκαν εναντίον της ΑΕΚ

«Τι να με ενοχλήσει, όταν ακούω Μάπετ Σόου. Μάπετ Σόου ήταν αυτό. Εγώ ξέρω το ποδόσφαιρο και αγαπάω το ποδόσφαιρο. Σε τέσσερα παιχνίδια δεν κέρδισαν στην έδρα τους και φταίει πως τους κολλήσαμε κόβιντ. Ποιος είπε πως είχε κόβιντ η ΑΕΚ. Τι είναι αυτά; Μάπετ Σόου»

- Για την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Μελισσανίδης ανακοίνωσε το ΑΕΚ City αλλά ήταν «χείμαρρος» για τα… πάντα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:01 - 29.05.2023

Ο Μελισσανίδης ανακοίνωσε το ΑΕΚ City αλλά ήταν «χείμαρρος» για τα… πάντα

Το έργο της επέκτασης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα με την κατασκευή ακόμα και ξενοδοχείου παρουσίασε ο Μελισσανίδης, αλλά μίλησε και για την ΑΕΚ του Αλμέιδα και για το γήπεδο αλλά και για προβλήματα που πρέπει να λυθούν

«Η ομάδα η δική μας, δεν θα ασχοληθεί μ’ αυτά. Όποιο σχολιάζει, είναι γραφικός. Μάπετ σόου. Τους φταίει το ποδόσφαιρο; Μάπετ σόου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί κάποια στιγμή να έχω κάνει και εγώ λάθη, αλλά πάντα αγωνιζόμουν και αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο με πριν δέκα χρόνια. Κάποτε λέγανε φτιάξτε ομάδα. Τώρα λέμε και εμείς άντε φτιάξτε ομάδα. 

Βγήκαν και είπαν έχουμε παραρτήματα. Ποια παραστήματα; Έχει η ΑΕΚ παραρτήματα; Αυτοί που τα λένε έχουν παραρτήματα. Αλλά και τα δυο που είχαν και τα δυο φουντάρανε. Και κάτι ακόμα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδων και δεν έχουν ιδέα τι να πει ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα, νομίζεις πως ξέρεις από ποδόσφαιρο. Πεπόνια είναι, κανονικά. 

Φτιάξαμε γήπεδο, φτιάξαμε αθλητικά κέντρα. Πήραμε 20 εκατομμύρια από την Περιφέρεια. Αυτά είναι όλα. Ας βρεθεί κάποιος να μας πει κάτι άλλο. Εμείς είμαστε Τζαμπασοφιά; Που φτιάξαμε ένα γήπεδο μόνοι μας και φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό πράγμα. Αλλά θα τους… βάλω σε τάξη».

- Για τον τελικό του κυπέλλου και αν κάποτε θα γίνει με κόσμο

«Πρέπει να γίνει. Αλλά εδώ είναι και ευθύνη της πολιτείας. Να πάρει μέτρα. Αυτά που χρειάζονται»

- Για το εάν είναι ευχαριστημένος από την Πολιτεία και από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

«Ο Αυγενάκης είναι ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού, από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και πήρε κύπελλο και δεν έστειλε ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Και δεν μιλάω κομματικά καθόλου. Κάνει τεράστια ζημιά στον Μητσοτάκη. Είναι υπάλληλος κανονικός. Και αν θέλει να μου κάνει μήνυση για να το αποδείξω».

- Για το σχέδιο Μπένετ για να μειώσει διαιτητές

«Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με την διαιτησία. Το τι θα κάνει ο Μπένετ ας τα βρει με την ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Τι να κάνει και η διαιτησία σήμερα; Θα κάνει λάθη. Παίξαμε και εμείς με τον ΠΑΟΚ και μας ακυρώσαν ένα γκολ και δεν ξέραμε γιατί. Θα γίνουν και λάθη και στους διαιτητές. Αλλά η διαιτησία έχει φτιάξει. Δεν μπορώ όμως να βλέπω διαιτητές να βγαίνουν στα κανάλια με… παπιγιόν και με βαρύ όνομα».