ΑΕΚ: «Δεν παραχωρείται πουθενά ο Ελίασον»

Ελίασον

i

Νίκλας Ελίασον/©intime

ΑΕΚ: «Δεν παραχωρείται πουθενά ο Ελίασον»

Κώστας Τσίλης 14:10 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 27.01.2024

Κατηγορηματικά διέψευσε η ΑΕΚ το δημοσίευμα στην Τουρκία για παραχώρηση του Ελίασον στην Σάμσουσπορ, η οποία έκανε μια προφορική κρούση και εισέπραξε άρνηση από την Ένωση ακόμα και για συζήτηση

Είναι γεγονός πως έτσι κι αλλιώς δεν φημίζονται οι Τούρκοι για την εγκυρότητα τους ως προς τα μεταγραφικά. Απλώς αυτή την φορά, επειδή το δημοσίευμα από την γειτονική χώρα, παρουσίαζε ακόμα και ως πολύ προχωρημένη μια μετακίνηση του Νίκλας Ελίασον στην Σάμσουνσπορ, η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και κατηγορηματικά. "Δεν υπάρχει κανένα θέμα συμφωνίας με καμία ομάδα για παραχώρηση του Ελίασον. Δεν παραχωρείται ο Ελίασον" είναι η θέση της ΑΕΚ. 

Η πραγματικότητα είναι πως όντως η Σαμσουνσπορ έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ελίασον. Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από την ΑΕΚ. Μια προφορική κρούση έγινε από την τουρκική ομάδα, με την Ένωση να μην μπαίνει καν σε καμία διαδικασία διαπραγμάτευσης για πώληση. 

Την ίδια θέση δηλαδή που εξέφρασε δημοσίως για την υπόθεση, την είχε μεταφέρει πρωτίστως στην Σάμσουνσπορ. Όσον αφορά τα περί συμφωνίας του Ελίασον με την τουρκική ομάδα, αυτά προφανώς και στερούνται πραγματικής βάσης, καθότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι και το 2027.