«Η Σαμσουνσπόρ συμφώνησε με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ελίασον» - Η θέση της ΑΕΚ

Ελίασον

i

Ελίασον / © Intime

«Η Σαμσουνσπόρ συμφώνησε με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ελίασον» - Η θέση της ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 13:24 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 27.01.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Σαμσουνσπόρ φέρεται να συμφώνησε με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον!

Είδηση «βόμβα» από την Τουρκία για ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Ajansspor.com», η Σαμσουνσπόρ έφτασε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Νίκλας Ελιάσον από την ΑΕΚ! Συγκεκριμένα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σαλίμ Μανάβ αποκάλυψε την είδηση, χωρίς ωστόσο να δίνει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Ολα αυτά έρχονται λίγα 24ωρα αφότου η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρώτη της αποχώρηση κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αυτή του Μιλάντ Μοχαμαντί ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Οσον αφορά τον Ελίασον, ο 28χρονος Σουηδός εξτρέμ εντάχθηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με συμβόλαιο έως το 2027, έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ από τη Νιμ κι έκτοτε έχει καταγράψει 60 εμφανίσεις, με απολογισμό τρία γκολ και 16 ασίστ. H Σαμσουνσπόρ βρίσκεται στην 14η θέση, δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, της βαθμολογικής κατάταξης στην Τουρκία με 25 βαθμούς.

Από την ΑΕΚ πάντως, επισημάνουν χαρακτηριστικά ότι ο Νίκλας Ελίασον δεν είναι προς πώληση. 

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα συμφωνίας με ομάδα για την παραχώρηση του Ελίασον», ανέφερε ξεκάθαρα και κοφτά η ΑΕΚ για τον Σουηδό και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».