ΑΕΚ: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι στον ορισμό Έλληνα διαιτητή στη Λεωφόρο»

ΑΕΚ: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι στον ορισμό Έλληνα διαιτητή στη Λεωφόρο»

Κώστας Τσίλης 13:30 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 21.09.2023

Στην ΑΕΚ έσπευσαν τοποθετηθούν ξεκάθαρα απέναντι στην έντονη φημολογία πως θα οριστεί Έλληνας διαιτητής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στην Λεωφόρο

Μπορεί για την ΑΕΚ τα πάντα να περιστρέφονται σήμερα γύρω από την "μάχη" με την Μπράιτον για την πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο η φημολογία, ακόμα και οι πληροφορίες περί πρόθεσης ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της Δευτέρας στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (όπως τις διαβάσατε ήδη από χθες στο Sportal.gr), έφτασαν μέχρι και την... Αγγλία.  Εξ ου και υπήρξε άμεση αντίδραση αλλά και επίσημη τοποθέτηση ξεκάθαρη επί του θέματος από την ΑΕΚ. 

ΑΕΚ είναι κάθετα αντίθετη στον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό που περιμένει, είναι να τηρηθούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί για τους διαιτητές των ντέρμπι μεταξύ των ομάδων, για τους ξένους διαιτητές" τόνιζαν από την ΑΕΚ. 

Για την Ένωση έχει πολύ μεγάλη σημασία, να τηρηθούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Πολλάκις η ΑΕΚ έχει εκφράσει εμπιστοσύνη και στους Έλληνες αλλά και στους ξένους διαιτητές. Ωστόσο υπάρχει μια συμφωνία που έχει γίνει ως προς τους διαιτητές των ντέρμπι. Και αυτή η συμφωνία, αξιώνει η ΑΕΚ να τηρηθεί και γι αυτό και είναι κάθετη αντίθετη στον ορισμό Ελλήνων.