Πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι: Ο Μπένετ ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ξένο ρέφερι για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© Intime

Πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι: Ο Μπένετ ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ξένο ρέφερι για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Βασίλης Μοιρώτσος 15:12 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 20.09.2023

Πρόβλημα με την διαιτησία ενόψει του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ φαίνεται πως έχει προκύψει, με ΕΠΟ και ΚΕΔ να αναζητούν αλλά να μην βρίσκουν ξένο ρέφερι. Ανοικτό ακόμα για Έλληνα διαιτητή!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν το μυαλό τους στις ευρωπαϊκές μάχες της Πέμπτης (21/09) με Μπράιτον (22:00) και Βιγιαρεάλ (19:45) αντίστοιχα. Ωστόσο, μετά το τέλος αυτών και την επιστροφή στα ελληνικά δεδομένα οι δύο ομάδες αναμένεται να αναμετρηθούν στη Λεωφόρο τη Δευτέρα (25/09, 21:00) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ όμως, για το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ, ο Στιβ Μπένετ ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ξένο ρέφερι για να το διευθύνει! Τόσο, η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ αναζητούν ξένο ρέφερι ελίτ αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν.

Ωστόσο, υπάρχει συμφωνία με τις ομοσπονδίες της Γαλλίας και της Πορτογαλίας για ανταλλαγή αλλά για την ώρα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορούν να μας δώσουν κάποιον για τη Δευτέρα (25/09). Aπό την ΕΠΟ μάλιστα λένε ότι στη χειρότερη περίπτωση, αν δηλαδή δεν καταφέρουν να βρουν κάποιον ελίτ, τότε είναι πιθανό να οριστεί Έλληνας διαιτητής.

Αϊτόρ: «Είναι καλύτερο για εμάς που αντιμετωπίζουμε τώρα τη Βιγιαρεάλ»
EUROPA LEAGUE

11:42 - 20.09.2023

Αϊτόρ: «Είναι καλύτερο για εμάς που αντιμετωπίζουμε τώρα τη Βιγιαρεάλ»

Ο Αϊτόρ μιλώντας στην AS και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ, λέγοντας ότι τα «κίτρινα υποβρύχια» ναι μεν είναι το φαβορί για την πρωτιά, αλλά την τωρινή περίοδο που αλλάζει προπονητή είναι η καλύτερη στιγμή για να την αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι».

Κάτι που όπως καταλαβαίνουμε θα βάλει μπουρλότο στο ντέρμπι και εν γένει στο πρωτάθλημα! Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, ούτε που συζητά αυτό το ενδεχόμενο, να σφυρίξει δηλαδή Έλληνας σε ντέρμπι...