Εκτός αποστολής ο Βίντα με την Κροατία λόγω ίωσης

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Εκτός αποστολής ο Βίντα με την Κροατία λόγω ίωσης

Κώστας Τόπας 09:07 - 11.09.2023

Ο Ντομαγκόι Βίντα έμεινε εκτός αποστολής της Κροατίας για το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμενία (19:00) για τα προκριματικά του Euro 2024, λόγω ίωσης.

Η Κροατία τίθεται αντιμέτωπη απόψε (11/09, 19:00) με την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2024. Για την εν λόγω αναμέτρηση, ο προπονητής των Κροατών, Ζλάτκο Ντάλιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντομακόι Βίντα.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, ταλαιπωρείται από ίωση κι έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για το αποψινό παιχνίδι με την Αρμενία στο Γερεβάν.

«Η μόνη μας απουσία είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έμεινε στο Ζάγκρεμπ λόγω ίωσης. Θέλαμε να γλιτώσει χρόνο και προσπάθεια, επειδή δεν είναι εντελώς υγιής», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Κροατών.

Ετσι, ο Βίντα θα επιστρέψει στην Αθήνα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί από το τεχνικό και ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Το θετικό στην υπόθεση είναι πως ως υπάρχουν αρκετές ημέρες μπροστά για τον 34χρονο αμυντικό, προκειμένου να αναρρώσει, ενώ απέφυγε και την ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Αρμενία. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα με διαδοχικούς αγώνες απέναντι σε Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό.