Εκτός ο Ρότα, ανεβάζουν στροφές Φερνάντες και Σιμανσκι

Σιμάνσκι

i

Νταμιάν Σιμάνσκι/©intime

Εκτός ο Ρότα, ανεβάζουν στροφές Φερνάντες και Σιμανσκι

Κώστας Τσίλης 12:42 - 14.02.2024

Δεν προπονήθηκε ο Ρότα που παίζει εδώ και καιρό με πρόβλημα, «τρέχουν» για να μπουν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα Φερνάντες και Σιμανσκι

Δυνατό, με φουλ ένταση και κοντά στις δυο ώρες, ήταν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα. Με τον Ματίας Αλμειδα πάντως, εκτός από την επιστροφή του Άμραμπατ, να μέτρα και απουσίες. Με πιο… φρέσκια αυτή του Λάζαρου Ρότα.

Ο διεθνής μπακ εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Και έσφιξε τα δόντια για να παίξει στην Τούμπα. Όμως τώρα είναι η στιγμή για να μείνει εκτός και να ξεπεράσει το πρόβλημα. Σήμερα δεν προπονήθηκε καθόλου, ενώ δύσκολα θα προλάβει να είναι παρών την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Απόντες από την σημερινή προπόνηση ήταν επίσης και ο Νταμιάν Σιμάνσκι και ο Πάολο Φερνάντες. Όμως αμφότεροι ανεβάζουν στροφές και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς. Δεν είναι βέβαιο πως θα είναι εγκαίρως έτοιμοι για να παίξουν την Κυριακή. Ωστόσο είναι δεδομένο πως θα μπορούν να υπολογίζονται και πάλι από τον Αλμέιδα.

Επίσης εκτός κανονικού προγράμματος έμεινε σήμερα και ο Πέτρος Μάνταλος, που υποφέρει από ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Όμως το πιθανότερο είναι πως μπορέσει να μπει εγκαίρως ξανά στις προπονήσεις, για να είναι έτοιμος ακόμα και για το ματς της Κυριακής. Τέλος, άδεια για προσωπικό λόγο ζήτησε και πήρε ο Έκι Πόνσε. Και δεν ήταν παρών στα Σπάτα.