Μπήκε κανονικά στις προπονήσεις ο Άμραμπατ

Νορντίν Άμραμπατ

i

©intime

Μπήκε κανονικά στις προπονήσεις ο Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 11:41 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.02.2024

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος έχασε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αφού είχε ενοχλήσεις στο πόδι.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Κηφισιά στην «OPAP Arena» το απόγευμα της Κυριακής (18/2). Ο Ματίας Αλμέιδα στη σημερινή προπόνηση λοιπόν είδε έναν παίκτη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. 

Ο λόγος γίνεται για τον Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος έμεινε εκτός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης είχε αποκομίσει τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ταλαιπώρησε, χάνοντας τον αγώνα με τον «δικέφαλο στην Τούμπα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Μαροκινός θα είναι κανονικά στη διάθεση του Αλμέιδα για τον αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων. 

Χωρίς Βίντα αλλά και μία ακόμα επιστροφή με Κηφισιά 

Εκτός του Άμραμπατ, ο Αργεντινός προπονητής θα έχει και πάλι στη διάθεσή του και τον Άρολντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος στόπερ έλειψε από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο επέστρεψε στις προπονήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται και το βασικό σχήμα για τον αγώνα με την Κηφισιά

«The Athens Experience»: Ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία πουλάει πακέτα εμπειρίας για αγώνες της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:09 - 12.02.2024

«The Athens Experience»: Ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία πουλάει πακέτα εμπειρίας για αγώνες της Stoiximan Super League

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο στη Γαλλία αποφάσισε να συνδυάσει τις ομορφιές της Αθήνας με τους αγώνες της Stoiximan Super League. Πως; Πουλώντας πακέτα διακοπών τα οποία περιλαμβάνουν αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας.

Ενδεχομένως δίπλα του θα είναι ο Μήτογλου, αφού ο Ντομαγκόι Βίντα θα απουσιάσει. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην Τούμπα και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής (18/20 στη Νέα Φιλαδέλφεια.