«The Athens Experience»: Ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία πουλάει πακέτα εμπειρίας για αγώνες της Stoiximan Super League

«The Athens Experience»: Ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Γαλλία πουλάει πακέτα εμπειρίας για αγώνες της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:09 - 12.02.2024

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο στη Γαλλία αποφάσισε να συνδυάσει τις ομορφιές της Αθήνας με τους αγώνες της Stoiximan Super League. Πως; Πουλώντας πακέτα διακοπών τα οποία περιλαμβάνουν αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας.

Τα γήπεδα ετοιμάζονται να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους, με τις ομάδες της Stoiximan Super League να υποδέχονται τους φιλάθλους τους έπειτα από δύο μήνες. Την εν λόγω συγκυρία φαίνεται πως εκμεταλλεύεται ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο από τη Γαλλία, το οποίο αποφάσισε να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες του. 

Το όνομά της; «The Athens Experience». Αναλυτικά, το γραφείο διακοπών «The Fan Kultur» φαίνεται να συνδυάζει τις ομορφιές της Αθήνας, μαζί με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με ποιον τρόπο; Πουλώντας πακέτα που περιλαμβάνουν περιήγηση στα κορυφαία και πιο ιστορικά μέρη της πρωτεύουσας, καθώς και παρουσία σε γήπεδα όπως αυτό της Λεωφόρου και του Πειραιά.

Ενδεικτικά, ένα από τα πακέτα διακοπών αφορά το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 25 του Φλεβάρη. Το κόστος του είναι 309 ευρώ και αφορά παραμονή στη χώρα μας για τέσσερεις ημέρες, στην οποία περιλαμβάνεται διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων με πρωϊνό, το οποίο θα βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία της Αθήνας. 

Όσο για το τι περιλαμβάνει το πακέτο σε σχέση με το ποδόσφαιρο, αυτό είναι ένα εισιτήριο για κάθε πελάτη, καθώς και από μία κάρτα φιλάθλου για όσους βρεθούν στον αγώνα. Φυσικά, αυτός δεν είναι το μοναδικό ματς το οποίο πωλείται στα πακέτα του «The Fan Kultur», αφού οι ταξιδιώτες θα μπορούν να δουν επίσης από κοντά τους αγώνες Παναθηναϊκός - Κηφισιά και Ολυμπιακός - Βόλος. Βεβαίως, τα πακέτα αναμένεται να επεκταθούν και στο διάστημα των playoffs, εκεί όπου θα υπάρχουν περισσότερα ντέρμπι.

Ο Μεντιλίμπαρ θα παίρνει οχταπλάσιο μισθό στον Ολυμπιακό - Γιατί στη Σεβίλλη επέλεξε να παίρνει ελάχιστα λεφτά;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:06 - 12.02.2024

Ο Μεντιλίμπαρ θα παίρνει οχταπλάσιο μισθό στον Ολυμπιακό - Γιατί στη Σεβίλλη επέλεξε να παίρνει ελάχιστα λεφτά;

Μεγάλη αύξηση στο ετήσιο του εισόδημα φαίνεται πως θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έπαιρνε ελάχιστα χρήματα στη Σεβίλλη. Αυτό βέβαια γινόταν συνειδητά, αφού ο Ισπανός επέλεξε να βοηθήσει τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

«Μια μοναδική εμπειρία που ξεφεύγει από την πεπατημένη διαμονή στα ελληνικά εδάφη! Μια βουτιά στο αυθεντικό ποδόσφαιρο και μια πόλη γεμάτη ιστορία, χωρισμένη μεταξύ των διαφορετικών συλλόγων της.

Ξέρεις τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ; Μάλλον είσαι λιγότερο εξοικειωμένος με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο που βρίσκονται επίσης στην Αθήνα. Η διαμονή σας θα ανοίξει τις πόρτες στα αθηναϊκά γήπεδα. Ανάμεσα στα πολυσύχναστα «Γ. Καραϊσκάκης», «Απόστολος Νικολαΐδης» και «OPAP Arena» και τις πιο ρουστίκ περιοχές, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη θα απολαύσετε λιγότερο φανταχτερό ποδόσφαιρο αλλά με απίστευτη ατμόσφαιρα», ανέφερε στην περιγραφή του το ταξιδιωτικό πρακτορείο.