Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ» - Η ατάκα για το γκολ του Βέρμπιτς, τον Τερίμ και ο «γρίφος» του Ολυμπιακού

Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ» - Η ατάκα για το γκολ του Βέρμπιτς, τον Τερίμ και ο «γρίφος» του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 21:48 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 12.02.2024

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη για τη μάχη ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό του Τερίμ και τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην καθιερωμένη εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports μίλησε για για το σπουδαίο ματς που έγινε στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τόνισε ότι οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι.

Αναφέρθηκε επίσης στο πρώτο γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες με τον Βέρμπιτς, όπου οι γηπεδούχοι φώναξαν για επιθετικό φάουλ, αλλά και στην άφιξη του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικολαϊδης:

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚΑΕΚ: «Πειστική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ, δείχνει ότι μπορεί ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ήταν καλύτερος. Λίγοι αντίπαλοι τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι καλύτεροι της ΑΕΚ και υπήρχε κουβέντα κατά πόσο μπορεί να παίξει ο Λουτσέσκου τον Αλμέιδα. Τα κατάφερε.

Πειστική εμφάνιση για μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Και η ΑΕΚ μπορεί να πει ότι δεν έκανε το καλύτερό της παιχνίδι. Δεν το έκανε η ίδια, γιατί και ο ΠΑΟΚ δεν την άφησε. Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ μπορεί να μπει ότι για μία ακόμα φορά δεν έχασε ντέρμπι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στο πρώτο γκολ ο Ακαϊντίν τον έσπρωξε τον αντίπαλο. Αλλά ήταν εκτός φάσης. Το κόρνερ δεν είχε χτυπηθεί. Έπρεπε ο διαιτητής, αφού είδε κάποιον να πέφτει να κάνει συστάσεις. Αν ήταν στον αέρα η μπάλα πιστεύω θα το έδινε ο διαιτητής ή ο VAR. Ο Τερίμ βλέπω να περνάει μία αυτοπεποίθηση. Σε κάποια ματς είναι καλοί σε άλλα όχι. Αλλά μπαίνουν με νοοτροπία να πάρουν το ματς. Όχι ότι δεν την είχαν πριν, όμως, το πιστώνω αυτό στον Τερίμ. Δείχνει ότι με τις αλλαγές που κάνει ότι τους πιστεύει όλους κι αυτό είναι κέρδος. Επίσης, πάει καλά ο Μπερνάρ. Ανακοινώθηκε από τη Μινέιρο, του έφυγε η πίεση, είναι καλός παίκτης και δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει»

Για Ολυμπιακό: «Δεν έχω τι θα κάνει ο Μεντλίμπαρ. Ο Ολυμπιακός είναι γρίφος. Ήρθαν Όρτα και Τσικίνιο. Έχει καλούς παίκτες, πάντα είχε. Έφερε πολλούς δανεικούς. Δεν υπάρχει καμία ομάδα να ξεχωρίζει πολύ. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει δύο νίκες στα playoffs και οι άλλοι να έρθουν ισοπαλία. Δεν μπορείς να τον βγάλεις εκτός. Μετά από τόσες αλλαγές, βέβαια, είναι σταυρόλεξο.

Θέλω να δίνω χρόνο. Έχει δικαιολογίες ο Καρβαλιάλ. Πότε ήρθε, πότε έφυγε. Όταν αλλάζεις προπονητές τόσο συχνά είναι σαν να δηλώνεις τα λάθη που έκανες».