Το βίντεο με το τι πραγματικά ειπώθηκε από τον Μπέο στον Τετέι: «Μόνος του έπεσε! Η μαϊμού!»

Ο Αχιλλέας Μπέος

i

© PS Kifisia

Το βίντεο με το τι πραγματικά ειπώθηκε από τον Μπέο στον Τετέι: «Μόνος του έπεσε! Η μαϊμού!»

Sportal newsroom 20:40 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 12.02.2024

Βίντεο με το οποίο παρουσιάζεται η επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι, δημοσίευσε η Κηφισιά στον λογαριασμό της,

Δίχως γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και Βόλο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό, μετά την ισοπαλία στο «Γ. Κρητικόπουλος». Μετά το παιχνίδι, ο επιθετικός των γηπεδούχων, Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε πως ο Αχιλλέας Μπέος τον αποκάλεσε «μαϊμού», με αφορμή ένα μαρκάρισμα. 

Συγκεκριμένα o 22χρονος ανέφερε ότι σε κάποιο σημείο του αγώνα, άνθρωπος από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε μαϊμού και στη συνέχεια σχολίασε ότι έχει να ακούσει κάτι τέτοιο αρκετό καιρό, τονίζοντας ότι τον πείραξε. «Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν. 

Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο ματς με λίγες φάσεις, είχαμε στην αρχή κάποιες στιγμές αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», ήταν τα λόγια του παίκτη χαρακτηριστικά.

Σε συνέχεια της καταγγελίας και της άρνησης του Βόλου πως αυτό συνέβη, η Κηφισιά κοινοποίησε βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος να φωνάζει τη λέξη «μαϊμού». Αναλυτικά, στο ποστάρισμά του ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανέφερε πως:

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. 𝝤 𝝦𝝖𝝩𝝨𝝞𝝨𝝡𝝤𝝨 𝝙𝝚𝝢 𝝚𝝬𝝚𝝞 𝝝𝝚𝝨𝝜 𝝨𝝩𝝜𝝢 𝝟𝝤𝝞𝝢𝝮𝝢𝝞𝝖 𝝡𝝖𝝨!»