Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»
i

©intime

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»

Δημήτρης Χούπης 20:04 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 11.02.2024

Μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Αντρέας Τετέι έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram και τόνισε ότι αυτά πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα.

Ο Αντρέας Τετέι μετά το τέλος του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση, κάτι που το έκανε γνωστό με τις δηλώσεις που έκανε στη λήξη του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο φορ της Κηφισιάς σχολίασε ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ένας από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε μαϊμού. 

Εκείνη τη στιγμή πήγε αμέσως στον διαιτητή και του ανέφερε το συμβάν, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. «Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν.

Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο ματς με λίγες φάσεις, είχαμε στην αρχή κάποιες στιγμές αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά στην Cosmote TV. 

Ο 22χρονος επιθετικός δεν έμεινε εκεί, αφού έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, λέγοντας ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα. «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και την κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών», ανέφερε.