Έξαλλος ο Γκαρσία με τους διαιτητές: «Εμένα δεν θα με κοροϊδέψουν»

Ο Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Έξαλλος ο Γκαρσία με τους διαιτητές: «Εμένα δεν θα με κοροϊδέψουν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:14 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 11.02.2024

Έξαλλος με τη διαιτησία στο Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, με αφορμή το γκολ με το οποίο πήρε προβάδισμα του «τριφύλλι».

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να επικρατεί με 3-0 στο γήπεδο των Σερρών. Μετά το παιχνίδι, ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε δηλώσεις για το παιχνίδι, μέσω των οποίον «εξερράγη» για τη διαιτησία του αγώνα. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, αναφερόμενος στο πρώτο τέρμα των «πράσινων», εξέφρασε την απορία πως μέτρησε το γκολ, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει στους ρέφερι να τον κοροϊδέψουν. Παράλληλα, υποστήριξε πως οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει να κερδίζουν τα ματς μέσα στο γήπεδο, ενώ αναφορά έκανε και στην κατάσταση του γηπέδου της ομάδας. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός:

«Γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να κερδίζουν τα ματς στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ, είναι ξεκάθαρα φάουλ. Δεν το έλεγξε ο VAR, o οποίος ήταν και στο ματς με τον Άρη. Τους ξέρω όλους τους διαιτητές, εμένα δεν θα μου πούνε ψέματα. Σίγουρα αξίζουμε την ήττα σήμερα, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα. Σε αυτό φταίω εγώ γιατί προσπαθώ να παίξω. Γνωρίζουμε πως το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Ξέρω όλους τους διαιτητές και δεν θα με κοροϊδέψουν».