Στην Αστάνα ο Μασούρας
i

© fca.astana

Στην Αστάνα ο Μασούρας

Γιάννης Λιβανός • 14:59 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

Τον Γιάννη Μασούρα ανακοίνωσε και επίσημα η Αστάνα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στην Αστάνα συνεχίζει την καριέρα του και επίσημα ο Γιάννης Μασούρας! Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά και υπέγραψε με τους δευτεραθλητές και κατόχους του Super Cup Καζακστάν για δύο χρόνια.

Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα παίκτη γνωστοποίησε επίσημα η ίδια η ομάδα της Αστάνα, κάνοντας μία ανάρτηση στο Ιnstagram. 

Στο βίντεο που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης φαίνονται οι παίκτες της Αστάνα να σχηματίζουν «ένα τούνελ» και ο Μασούρας να περνάει κάτω από αυτό, με τους συμπαίκτες πλέον του Έλληνα οπισθοφύλακα να του κάνουν το περίφημο «φατούρο».

Ο 27χρονος μπακ, με καταγωγή από την Πάτρα, διεθνής παλαιότερα με την εθνική U21 της χώρας μας αποχώρησε από την Κηφισιά, έχοντας σημειώσει 21 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Μασούρας την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Μιέντζ Λεγκνίτσα με την οποία πραγματοποίησε 14 συμμετοχές. Στην Ελλάδα έχει επίσης, αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού, της ΑΕΛ, του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής, ενώ στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί με την Γκόρνικ Ζάρμπζε και την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Κάπως έτσι ο Γιάννης Μασούρας ξενιτεύεται ξανά μετά από πέρυσι και συνάμα γίνεται ο δεύτερος Έλληνας που θα παίξει στο πρωτάθλημα του Καζακστάν. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος παίκτης ήταν ο Βασίλης Καραγκούνης, που αγωνίζεται στη νεοφώτιστη Ζένις.