Για τη συνέχεια στις νίκες ο Παναθηναϊκός, για την υπέρβαση ο Πανσερραϊκός

Για τη συνέχεια στις νίκες ο Παναθηναϊκός, για την υπέρβαση ο Πανσερραϊκός

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:37 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 11.02.2024

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις Σέρρες το απόγευμα της Κυριακής (11/2, 17:00), σε μια σημαντική αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις Σέρρες το απόγευμα της Κυριακής (11/2, 17:00), σε μια σημαντική αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία πλευρά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παραμένει αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς του πρωταθλήματος και θα επιχειρήσει να κάνει ξανά «ζημιά» σε ομάδα του Big-4. Οι Σερραίοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, έχοντας ως απολογισμό πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, o Oυρουγουανός προπονητής δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, ωστόσο δεδομένα σε αυτήν δεν θα βρίσκονται οι Δεληγιαννίδης και Πηλέας, οι οποίοι αμφότεροι θα εκτίσουν ποινή λόγω καρτών. Αντίθετα στη διάθεση του Γκαρσία είναι ο Μορέιρα που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Άρη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την σπουδαία επικράτηση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με 2-0 παραμένοντας στην 3η θέση της κατάταξης και στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φατίχ Τερίμ δεν συμπεριέλαβε τους Τιν Γεντβάι, Γουίλιαν Αράο και Άνταμ Τσέριν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, ο Κροάτης στόπερ και ο Σλοβένος box-to-box μέσος; θα μείνουν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν, αφού επιβαρύνθηκαν πάρα πολύ τον Ιανουάριο. 

Παράλληλα, ο Τερίμ θα χρησιμοποιήσει δύο από τους Σαμέτ Ακαϊντίν, Βίτορ Ούγκο και Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού πια έχει πολλές λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Επιπλέον, στις Σέρρες θα ταξιδέψουν οι Άντραζ Σπόραρ, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Γιώργος Βαγιαννίδης. Οι οποίοι έχουν αποθεραπευτεί πλήρως από τους μυϊκούς τραυματισμούς τους και από την Τετάρτη προπονούνται με την ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν - Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης - Ουεντραόγκο, Στάικος- Ουάρντα, Μούργος, Τομάς - Μπετανκόρ 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι - Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς- Πέρεθ, Βιλένα, Μπακασέτας- Παλάσιος, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ