Ροτέισον από Τερίμ στις Σέρρες, τα δεδομένα για την ενδεκάδα

Φατίχ Τερίμ

i

© Intime

Ροτέισον από Τερίμ στις Σέρρες, τα δεδομένα για την ενδεκάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:13 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 10.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να ξεκουράσει τους Αράο, Γεντβάι, Τσέριν και Αϊτόρ και η σύνθεση της αποστολής του Παναθηναϊκού, δείχνει τις σκέψεις του Τούρκου προπονητή για την ενδεκάδα εναντίον του Πανσερραϊκού.

Οι δοκιμές που πραγματοποιεί ένας προπονητής στη διάρκεια της εβδομάδας, φανερώνουν μερικές από τις σκέψεις του. Η ανακοίνωση της αποστολής δημιουργεί τετελεσμένα, γιατί οι παίκτες που αποκλείονται, δεν θα αγωνιστούν. Αυτό ισχύει για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό.

Ο Φατίχ Τερίμ άφησε στην Αθήνα τους Αράο, Γεντβάι, Τσέριν και Αϊτόρ, προκειμένου να ξεκουραστούν. Ειδικά οι δύο στόπερ, επιβαρύνθηκαν πολύ αγωνιζόμενοι σε συνεχόμενα 90λεπτα όλο τον Ιανουάριο. Ο Σλοβένος χαφ καταπονήθηκε επίσης το προηγούμενο δεκαήμερο.

Οι επιλογές του Τούρκου παρέχουν μία ένδειξη για την απόφαση του για ροτέισον. Ο 70χρονος τεχνικός θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του και το σύστημα 4-3-3, για να έχει την απαιτούμενη ενέργεια και παράλληλα, να προφυλάξει βασικούς εν όψει των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντραγκόβσκι αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού στις Σέρρες. Οι Ακαϊντίν και Ούγκο θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ο Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο. Για να ξεκουραστεί επιτέλους ο Κώτσιρας, που δέχτηκε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό «φορτίο».

Ο Κώτσιρας πλησιάζει στην ώρα της ανταμοιβής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:55 - 08.02.2024

Ο Κώτσιρας πλησιάζει στην ώρα της ανταμοιβής

Το όνομα του Γιάννη Κώτσιρα είχε συζητηθεί στο Transfer Room της Λισαβόνας ως πιθανό για αποχώρηση τον Ιανουάριο. Ένας μήνας που εξελίχτηκε τελείως διαφορετικά για τον έμπειρο αμυντικό και αναμένεται να τον κρατήσει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν θα είναι ο αμυντικός χαφ, με τον Βιλένα δίπλα του ως box-to-box μέσο και τον Μπακασέτα σε ρόλο οργανωτή. Στην επίθεση, οι Παλάσιος και Μαντσίνι θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Γερεμέγεφ θα αρχίσει ως «φουνταριστός».

Ο Τερίμ πιθανότατα θα δώσει χρόνο στους Σπόραρ και Βέρμπιτς, για να τους έχει πιο έτοιμους στην Τούμπα την επόμενη Τετάρτη. Ο Μπερνάρ έδειξε στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, σημάδια κόπωσης και ίσως να μην παίξει, αν δεν το απαιτήσουν οι συνθήκες.