Η «πράσινη» καλημέρα σε πέντε διαφορετικές γλώσσες (vid)

Παίκτες Παναθηναϊκού

i

© PrtScr

Η «πράσινη» καλημέρα σε πέντε διαφορετικές γλώσσες (vid)

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να... καλημερίσει τους φίλους της ομάδας με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Πανσερραϊκού συνεχίζεται!

Μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0), το σύνολο του Φατίχ Τερίμ δοκιμάζεται στις Σέρρες την ερχόμενη Κυριακή (11/2, 17:00) κόντρα στα «Λιοντάρια», με μοναδικό στόχο το τρίποντο και τη διατήρηση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ενόψει και της συγκεκριμένης αναμέτρησης, το «τριφύλλι» συνεχίζει τις προπονήσεις, με το κλίμα στο Κορωπί να φαίνεται ιδανικό. Μέσα από τα social media μάλιστα, η «πράσινη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κάποιοι ποδοσφαιριστές... καλημερίζουν τους φίλους της ομάδας σε διάφορες γλώσσες. 

Κώτσιρας, Ούγκο, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Γερεμέγεφ και Μαντσίνι ήταν οι πρωταγωνιστές, με την «καλημέρα» να ακούγεται σε πορτογαλικά, σλοβένικα, σουηδικά, ισπανικά, αλλά φυσικά, και στα ελληνικά.

Ο Ιωαννίδης άρχισε ήδη να «βλέπει» τον ΠΑΟΚ

Η ώρα της επιστροφής δεν έχει φτάσει ακόμα για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού συνεχίζει να μην προπονείται με τους συμπαίκτες του και δύο μέρες πριν το ταξίδι στις Σέρρες, πολύ δύσκολα θα το προλάβει. Η αποστολή του Τριφυλλιού θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Βόρεια Ελλάδα και ο χρόνος είναι μικρός για την ανάρρωση του Ιωαννίδη. 

Ο οποίος την Πέμπτη ακολούθησε συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα και έχει ως ορίζοντα επιστροφής τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τετάρτη. Αν και για αυτό το ματς, επίσης είναι δύσκολο να είναι απολύτως έτοιμος.