Έτοιμα τα δύο νέα γήπεδα στο «Καλαφάτης», σύντομα και το τρίτο (vid)

Έτοιμα τα δύο νέα γήπεδα στο «Καλαφάτης», σύντομα και το τρίτο (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:56 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 08.02.2024

Η πρώτη φάση της αναβάθμιση του «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώνεται, με τα δύο από τα τρία γήπεδα να έχουν παραδοθεί προς χρήση, ενώ προσεχώς θα αρχίσει το δεύτερο στάδιο με την κατασκευή του ξενώνα.

Αθέατο από την δημοσιότητα, αλλά με τις εργασίες να προχωρούν ταχύτατα, η αναβάθμιση του «Γεώργιος Καλαφάτης» είναι γεγονός. Το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού επεκτείνεται και οι νέες υποδομές του σύντομα θα φιλοξενήσουν την πρώτη ομάδα και την ακαδημία.

Σε παρακείμενο οικόπεδο, ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση δρομολόγησαν την κατασκευή τριών νέων γηπέδων. Τα οποία θα προστεθούν στα τρία υπάρχοντα και θα επιτρέψουν στη Β' ομάδα και στα τμήματα της ακαδημίας να προπονούνται όλα στο Κορωπί και να μην ψάχνουν άλλους χώρους.

Γιατί το «Καλαφάτης» με την τωρινή μορφή του, δεν επαρκούσε για τις συνολικές ανάγκες του οργανισμού του Τριφυλλιού. Με την προσθήκη των τριών καινούργιων επιφανειών προπόνησης, το προπονητήριο θα καλύπτει όλες τις δραστηριότητες των «πράσινων».

Τα δύο απότα τρία γήπεδα είναι ολοκληρωμένα και χρησιμοποιούνται. Το τρίτο είναι στη διαδικασία της σποράς του χλοοτάπητα και σε μερικές μέρες, θα παραδοθεί προς χρήση. Παράλληλα, το δεύτερο στάδιο θα είναι η κατασκευή ενός ξενώνα και άλλων εγκαταστάσεων.

Ο διάλογος του Αλαφούζου πριν πάρει τον Τερίμ: «Θέλεις πρωτάθλημα; Πάρε τον Φατίχ» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:38 - 06.02.2024

Ο διάλογος του Αλαφούζου πριν πάρει τον Τερίμ: «Θέλεις πρωτάθλημα; Πάρε τον Φατίχ» (vid)

Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε τον διάλογο που φέρονται να είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, πριν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίσει την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ.

Από πέρυσι, το «Γεώργιος Καλαφάτης» πέρασε στην κυριότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνιστά το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της. Ο Γιάννης Αλαφούζος το είχε αγοράσει από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και μόλις το ξεχρέωσε, το μεταβίβασε στο Τριφύλλι όπως είχε δεσμευτεί.

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι παρεμβάσεις στο προπονητήριο, θα είναι από τα πιο μεγάλα και άρτια στην Ευρώπη. Παράλληλα, το «Γεώργιος Καλαφάτης» έχει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για να παρέχει όλες τις ανέσεις που έχουν ανάγκη οι σημερινοί ποδοσφαιριστές.