Ταλέντο ο γιος του Αταμάν - Τα... στάζει για τρεις στο ΟΑΚΑ πριν από το τζάμπολ με τη Φενέρ (vid)

Ταλέντο ο γιος του Αταμάν - Τα... στάζει για τρεις στο ΟΑΚΑ πριν από το τζάμπολ με τη Φενέρ (vid)

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 20:02 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Το έσταξε από τη γραμμή του τριπόντου ο Σαρπ Αταμάν πριν το τζάμπολ του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ένα ατόφιο ταλέντο στο μπάσκετ φαίνεται ότι είναι ο γιος του Εργκίν Αταμάν. Ο μικρός Σαρπ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα ο Σαρπ Αταμάν δοκίμασε την τύχη του στο τρίποντο. Ο μικρός, όπως μαρτυρά και το βίντεο του Sportal, το... έχει αφού πέτυχε ένα καλάθι στις δύο προσπάθειες που έκανε.

@sportal.gr 🏀😱☘️ Αταμάν τζούνιορ για τρειιιιιιιις!!! Ο γιος του Εργκίν Αταμάν δοκίμασε την τυχη του από τα 6.75 του ΟΑΚΑ και δεν τα πηγε και τόσο άσχημα με 1/2! #sportal #ataman #son #panathinaikosbc #paobc #panathinaikos #euroleague #oaka #basketball ♬ Blue Butterfly - Neon Dreams

Ο Εργκίν Αταμάν είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για το γεγονός ότι ο γιος θα υποστήριζε την Αναντολού Εφές στο ματς του τριφυλλιού στην Τουρκία. «Προσπαθώ να πείσω τον Σαρπ Αταμάν να είναι ουδέτερος από το πρωί, τουλάχιστον με τη λευκή φανέλα, αλλά φυσικά ο Σαρπ έχει μεγάλη δέσμευση στην Εφές. Πέρασε πέντε χρόνια ως μέλος της ομάδας στα αποδυτήρια και τελικά δεν είναι επαγγελματίας. Εγώ είμαι επαγγελματίας, έτσι εξελίχθηκαν οι συνθήκες. Είμαι σε ένα σημαντικό σύλλογο που είναι αντίπαλος της Εφές.

Ο Σαρπ από την άλλη θα είναι μπροστά μας με τα δικά του συναισθήματα με τη φανέλα της Εφές. Είμαι καλός οπαδός της Γαλατασαράι, μέλος του Κογκρέσου της Γαλατασαράι, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω τον Σαρπ οπαδό της Γαλατασαράι.

Αυτός είναι υποστηρικτής της Μπεσίκτας. Μερικές φορές λέω ακόμη και ότι όταν σταματήσουμε την προπονητική, ίσως παίξουμε για την προεδρία της Γαλατασαράι, αλλά ο Σαρπ εξακολουθεί να λέει ότι είναι με την Μπεσίκτας. Δυστυχώς, θα στηρίξει την Εφές εναντίον μου. Λοιπόν, τουλάχιστον ενώνει αυτόν τον ενθουσιασμό ερχόμενος και φορώντας τη φανέλα του σε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού», είχε πει τότε ο Τούρκος προπονητής.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όλη τη δράση της Παρασκευής