Αποφασισμένος ο Ναν για τον αγώνα με τη Φενέρ - «Έρχονται εδώ για να χάσουν»

Κέντρικ Ναν

Αποφασισμένος ο Ναν για τον αγώνα με τη Φενέρ - «Έρχονται εδώ για να χάσουν»

Ηλίας Λαλιώτης 17:41 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 08.02.2024

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15) και έστειλε μήνυμα στους Τούρκους.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό AKTOR στη media day των Πράσινων, ενόψει της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη δουλειά που κάνει με τον Εργκίν Αταμάν και το προπονητικό του επιτελείο, ενώ δεν έκρυψε τη σιγουριά του για νίκη επί της τουρκικής ομάδας

«Θέλουμε να βγούμε συγκεντρωμένοι. Να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε καλές προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Κέντρικ Ναν.

Για το σύστημα του Εργκίν Αταμάν και αν αισθάνεται ότι ταιριάζει ακόμα σε αυτό, όπως είχε υποστηρίξει μόλις αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι το ίδιο. Κάνω καλή δουλειά, βελτιώνομαι μέσα από το σύστημά του, πολλά σκριν πάνω στην μπάλα, το προτέρημά μου, έχω εξαιρετική υποστήριξη από τους συμπαίκτες μου, μου δίνουν την μπάλα εκεί που πρέπει. Και στην άμυνα παίζουμε καλύτερα και είμαστε όλοι μαζί. Να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα που περνάει».

Σε ερώτηση Τουρκάλας δημοσιογράφου για το τι έχει να πει στη Φενέρ που έρχεται στην Αθήνα, ο Ναν ανέφερε αφοπλιστικά: «Έρχονται εδώ για να χάσουν. Αυτό έχω να πω».

Για την αλλαγή προπονητή στη Φενέρ και τον τρόπο παιχνιδιού: «Είναι καλή ομάδα, δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε. Είδαμε το παιχνίδι τους, παίζουν αρκετά επιθετικά. Έχουμε έτοιμο το πλάνο μας και θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά».