Ο Βόλος απάντησε για τον Τετέι: «Άνθρωπος από τον πάγκο είπε "μαϊμού φάουλ", καμία σχέση με τον παίκτη»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Ο Βόλος απάντησε για τον Τετέι: «Άνθρωπος από τον πάγκο είπε "μαϊμού φάουλ", καμία σχέση με τον παίκτη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:37 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 12.02.2024

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Βόλος αρνήθηκε τη ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι.

Κηφισιά και Βόλος έμειναν «άσφαιροι» και ισόπαλοι (0-0) σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανέναν αφού αμφότερες οι ομάδες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο, ο επιθετικός της Κηφισιάς, Αντρέας Τετέι, έκανε παράπονα προς τον διαιτητή του ματς, χωρίς όμως να γίνει γνωστό τι ειπώθηκε. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο φορ της ομάδας των βορείων προαστίων, σε δηλώσεις του στην Cosmote TV αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, καταγγέλλοντας ρατσιστική επίθεση.

Συγκεκριμένα o 22χρονος ανέφερε ότι σε κάποιο σημείο του αγώνα, ένας από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε μαϊμού και στη συνέχεια σχολίασε ότι έχει να ακούσει κάτι τέτοιο αρκετό καιρό, τονίζοντας ότι τον πείραξε. Με αποτέλεσμα να το μεταφέρει στον διαιτητή: «Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν.

Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο ματς με λίγες φάσεις, είχαμε στην αρχή κάποιες στιγμές αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η ΠΑΕ Βόλος πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης και μεταξύ άλλων αρνήθηκε το συμβάν.

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:04 - 11.02.2024

Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση: «Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα, δεν πάει άλλο»

Μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Αντρέας Τετέι έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram και τόνισε ότι αυτά πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: 

«Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».